2021
Epsilon Yayınevi

2021 5. kitabı
“Bir insan neden görmediği bir şeye inanır ki? “Ben senin anlattıklarına neden inanıyorsam ondan.” “Etten kemikten insana ruhum sonsuza dek katlanmayacak.” Adı Ruhani. Tuhaf bir isim,evet ama seçme şansı yoktu. Merhabalar Çok değişik ve bir o kadarda mucizevi bir kitap okudum. Salih beyin ilk kez bir kitabını okuyorum ve sanırım bundan sonrada okuyacagım. Çünkü kalemi,konulara hakimiyeti muhteşemdi. Bana ve benim sevdiğim türlere çok yakın Baş karakterimiz Ruhani öyle çok ilginç,korkunç ve şaşırtıcı olaylarla karşılaşmış ki. Hz İbrahim’in yaşadığı dönemi o zamanlarda erkek çocukların kurban edildikleri günleri bile görmüş. Yalnız onun gördüğü şeyler sadece görüntü sesler cızırtılardan ibaret. Ruhani herkesi görüyor ama onu kimse göremiyor ve duyamıyor. Ta ki bir gün Lilit’le karşılaşana kadar. Lilit onu görmüyor ama duyabiliyor. Ruhani ona gördüklerini birbir anlatmaya başladığında işin aslı,Ruhani’nin yaşadıkları birbir anlam bulmaya başlıyor. Lilit onun var olma sebebini ve yaşadıklarının anlamını birbir anlatmaya başlıyor. Çok farklı bir tarz. Bu aralar aradığım bir tür kitap oldu benim için. Hemen hemen herkesin klasik, aynı,hatta birbirinin tekrarı kitaplardan sıkıldıgınızın farkındayım öyleyse bu kitabı bir okuyun derim
Çelişki
2026 31. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2026 16:07
Kitap belirli yerlerde bilgilendirici ve düşündürücü olsa da absurd bir cinsellik serpiştirip kafa bulandırmaya kadar uzanan tutarlılığı eksik kalmış ve kendini bulamamış ve savrulmuş bir görüntüde ve okurun ilgisini dağıtan, zaman kaybından başka faydası olmayan bir mahiyette.
2021 27. kitabı
Okunma: 10 Temmuz 2021 00:52
Güzel güzel gidiyordu , hiçbir şey olmasa bile bi şey oldu birden olay saptı sonra bitti. Kolay okunan hatta temel din bilgisini Bilal'e anlatır gibi anlatmış olan çok guzel bölümler var. Ama sonra karıştı bende işler
2024 65. kitabı
Okunma: 06 Ağustos 2024 13:57
Konu baya ilginç, kitapta sıkmıyor. Akici ilerledi ama son biraz hızlı gelişti, ki kitabın amacı zaten bu yöndeydi galiba. Düşündürücü ve güzel bir kitap.
2021 53. kitabı
Niye bukadar düşük bir puana sahip ablamadim ben çok sevdim anlatım tarzını sıkmıyor yormuyor ve bir de üstüne bilgilendiriyor e daha ne olsun ...hediye geldiğinde hediye eden kişinin yüzüne olmasada bula bula bu kitabi mi göndermiş diye ağız yamultmustum ama mazallah carpilabilirim zira ilk sayfadan son sayfaya kadar hiç sıkılmadan okudum ...güzel bir kaçış di benim için
2021 4. kitabı
Ruhani, sizi kitaplara, diyarlara , olaylara ve anlara götürüyor, hikayelerin hepsi insana tanıdık, insandan uzak ama insanın içinde, tüm duygularında.. yakalayabildiğiniz tüm acılarınızdan doğmanız şerefine..

Salih Seçkin SevinçYazar · 5 kitap
''Social Media for Real!'' Yazarı, Girişimci, Pazarlama adamı. Ünlü Türk yemekleri Harbiyiyorum.com. blogunun sahibi. Resim koleksiyoncusu. Dijital Ajans "DahaBaska" nın kurucu ortağı. Konuşmacı, Eğitmen. Story Teller, Altın Örümcek Web Ödülleri Jürisi.