2016
Eftalya Yayınları
Sıralamalar

2020 113. kitabı
OKUMAYIIIIIIN!! BEN ETTIM SIZ ETMEYIN!!!! AŞIRI SAÇMA SALAK BI KITAAAAP!!!!! Önermiyorum. Nedeni bi kitapta mutlaka bi yaş sınırlaması olması gerek. Onun dışında konu aşırı saçma. Karakterler çok salak. Bir sürü mantık hatası var. KONUYU BERBAT ISLEMISLER. Normalde hiçbir kitaba böyle yaklaşmam ama TAM BIR ISRAFTI. Allah'tan kütüphaneden alarak okudum da para vermedim. Ama yine de zaman ısrafıydı yani. Zaten yarım yamalak okuduğum bir kitaptı. ALMAYIIIN! OKUMAYIN!
2017 2. kitabı
İnsanı meraktan uyutmayan sonraki sayfayı sabırsızlıkla bekleten bir kitap. Yazım hatalarını yayınevinin düzeltmesi umuduyla...ısrarla tavsiye ediyorum.
2023 3. kitabı
Bu kitabı okuduğumda 14 ya da 15 yaşındaydım tabiki o zamanlar meraklı bir ergen olduğumu söyleyebilirim ama çok sürükleyici bir kitaptı benim için okuduğum ilk kalın kitaplarımdan biriydi bendeki yeri çok farklı tabiki sizlerin yorumlarınıda merak ediyorum okuduysanız kitap hakkında ne düşünüyorsunuz hadi yorumlarda buluşalım
İnceleme
2018 16. kitabı
Okunma: 02 Mayıs 2018 11:33
Meyra sadist için parlayan bir ışıktı... Kitapta polisiye, gerilim çokça vardı,isminin hakkını vermiş yani. Kitapta birçok karakter var ama asla bu kafa karıştırmıyor o kadar akıcı yazılmış bir romandı yani, okuduğunuz zaman kendinizi kaybediyorsunuz ve o karakterleri yaşıyorsunuz. Burada en önemli olay sadistin kim olduğu kitabın sonuna kadar o kadar çok teori yürüttüm ki eminim okuyan varsa beni daha iyi anlayacaktır. Sonu bomba yani şok şok şok diye bitiyor. Kitabı iki günde okudum ve sadistin kim olduğu açıklanana kadar o meşhur ismi tahmin bile edemedim. Kelime oyunları çok güzel kurgulanmış ve yazılmış. / Sen parlayan bir ışıksın Meyra, ben de bu ışığı söndürmeye gelen sadist.
OKUYAMADIM
Bir konu bütünlüğü yok, orta okul çocuğunun fark edebileceği net yazım yanlışları var. Hayır hadi yazar görmedi yazarken, hiç mi editörün elinden geçmedi? Zamanında Wattpad kitabı bile okumuştum ama bu kadar duygusuz konudan konuya atlayanına, bir bütünlüğü olmayanına denk gelmedim. Zamanında 3 tanesi 20₺ gibi bir fiyatı vardı o yüzden hiç bakmadan almıştım ama insan o paraya üzülür mü? Üzüldüm. Bu kitap için kesilen ağaca, dağıtımı için harcanan benzine üzüldüm. Kitabı yarıda bırakan bir insan değilim, bazı kısımları okumam ama konuyu takip edebileceğim şekilde devam ederim, lakin konu olmadığı için sabrım gelmedi.
İnceleme
BEYZANUR YILMAZ | SADİST
·592 syf.·
2019 14. kitabı
Kitabı okumadan önce kitabın içeriği hakkında bir bilgim olmadığı için sadist takıntılı bir herife aşık olan bir kızın aşk maceralarını okuyacağımı düşünmüştüm açıkçası.Yani bir wattpad klişesi bekledim ne yalan söyleyeyim Fakat kitabı okumaya başladığımda öyle bir kitap olmadığını daha çok korku, gerilim ağırlıklı bir kitap olduğunu gördüm. Sadede gelecek olursam kitabı kurgu olarak çok beğendim, yazarın anlatımı ise sıkmadan, sade, hızlı tempolu ilerleyen bir anlatımı var anlatım tarzını da genel olarak beğensemde bazı yerlerde çok hızlı ilerlediğini de fark diyorsunuz ama bu sayede kitap akıcı geliyor bence ve daha çok okuyasınız geliyor. Ama kitabı okuyacaksanız, okuduğunuz süre boyunca Sadist kim, acaba o mu, bu mu, gibi bir sürü tahmin sizi bekliyor olacak ve bazı yerlerde 'Kim ulan bu sadist,kafayı yiyeceğim' modunda sinir krizleri geçirebilirsinizKitap ta beğenmediğim noktalara değinecek olursam da Akın'ın Meyra'ya olan şiddet içerikli davranışlarının yanında Meyra'nın tepkisizligi hiç hoşuma gitmedi.Ve kitabın sonunda bazı anlamlandıramadığim yerler oldu onu da 2.Kitapta daha net anlayacağım herhalde
2026 3. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2026 03:18
Berbat bir kitap. Kesinlikle tavsiye etmiyorum zaman kaybı. Bu kitabı okumamın tek sebebi şuan depresyonda olan ve benim için çok değerli olan birinin 6 yıl önce kitap okumayı sevmemesine rağmen bu kitabı okuması. Her satırı okurken aklımdan o kişi geçti ve çok üzüldüm. Yazar bu kitabı hangi kafayla yazmış asla anlamayacağım. Bu kesinlikle yaratıcılık değil. Yazıklar olsun bu kitabı okuyan her bir insanın aklına kim bilir ne düşünceler soktun. Yazıklar olsun bu kitabı yazan yayınlayan ve okunmasına sebep olan herkese..
2021 9. kitabı
Kanımla karışmış şekle baktım.Dairenin yat siyaha boyanmıştı.Fazla anlamsız gelen şey sadistin kulağıma fısıldadığı şeylerle anlamlı gelmeye başlamıştı. '' Sen parlayan bir ışıksın Meyra ... Bende bu ışığı söndürmeye gelen sadist. '' Parlayan güneşi söndürmek için gönderilmiş Azrail'i tanımaya hazır mısınız? Kitap beklentilerimin üzerinde bir kitaptı. Korku, gerilim ve aşk Meyranın yaşadıkları kolay şeyler değildi. Nereye giderse onu takip edeceği bir Azrail'i var. Açıkçası okumak cesaret ister. Cesartin varsa okumanı tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Eline, emeğine sağlık..))
2017 26. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2017 02:23
Kitabın ilk sayfalarında bir kaç tane yazım hatası olsada kurgusu gerçkten harika. Gerilim ve gizem dolu olan hikayenin sonunda insan şaşıp kalıyor... Ayrıca kelimeleri kullanma biçimde harika. Bence kesinlikle okunması gereken bir kitap. *Sadece gerilim değil mizahda içeriyor *Sadist alıntı ; Ben yakalanamayan ruhun körelmiş gölgesiyim.
2020 31. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2020 13:34
#sadist Merya delirdi, kafasında kurup canlandırdı, kesin şizofren bu kız...  Poyraz mı? Akın mı? ya amcası??? Okurken ne çok kişiden şüphelendim öyle.. Kitabı ilk elime aldığımda biraz kalınlığı korkutsa da bu kadar sürükleyici olacağını düşünememiştim. Sonuna az kaldı yazık kıza neler neler oluyor diye diye bitti koca kitap.  En çok polislere kızdım yahu 2 adam dikeydiniz kapıya kaç kez kaçırılma oldu şaştım kaldım. Hele o anneanneye yapılan vahşet! Sonu sürpriz bir isim, belki isimler..! Çok bi kopya vermeden yorum bu kadar benden.. Herkese tavsiye ediyor ve keyifli okumalar diliyorum...☺ #kitapyorumu #kitapsözleri #kitapalıntıları #kitapönerisi @beyzanurryilmaz