2022
Kuzey Işığı

2022 2. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2022 17:50
Benim uzun zamandır takip ettiğim yazarlardan biri. Çıkardığı ikinci kitabı. Kitabı okurken bitmesin istedim. Hatta bazı sayfalarda, bazı satırlarda duraksadım, okumayı bıraktım. İnsan bazen anlatamayınca birileri anlasın istiyor. Şarkılara neden parça denir. Bizim eksikliklerimizi tamamladığı için onunla bütün oluruz. Çok güzel bir şarkı gibi bu kitap her satırında her sayfasında kendimi buldum. "Gördüğün gibi hiçbir şeyin üstesinden gelemedim, aksine her şey giderek üzerime yıkıldı." Kitap adı, kapak tasarımı ince ince düşünülmüş, ilmek ilmek işlenilmiş bir kitap. Anlaşılması ve değerinin bilinmesi gerekir. Bu kitapta herkesten bir parça var. Sizi tamamlayacağına eminim.
2024 1. kitabı
Hangi duygunun kelimelerle somutlaşmasını istesem bu kitapta bulabilirim sanırım. Öfke,aşk ,acıma ,acınma,kırgınlık ,olmaza dönüşme, varoluş sancısı ve hatta yok etme arzusu.. Hayata yenik düştüğünde insan, bu yenilgiye daima bir sebep arar, sebebi bulduğunda ise onu ortadan kaldırdığında iyileşeceğine inanır. Kahramanımızda tam bu arzuda,talihsiz ebeveyn kaybı ile başlayan serüven onu hiç olmadığı ve hatta olmaktan korktuğu insana dönüştürür, dönüştükçe uzaklaşır ,uzaklaştıkça kendini arar.Tam da o an başlar işte sorgulama…Ben neyim ? Yaşamanın daima iyi bir yanı olduğuna inanan varlıklarız her daim iyiliğe de kötülüğe de bir kılıf bulan ,kendini buna inandıran. Saye bir tertemiz bir çocuğun karanlık bir insana hiç istemezken dönüşmesinin romanı ve evet her duygunun cümleye döküldüğü roman
2023 15. kitabı
Okunma: 15 Mart 2023 03:37
Bektaş Şenel de şöyle demiş kitabı için: "Bu kitapta anlatılanların bazıları gerçektir fakat hangilerinin gerçek olduğunu bilemeyiz." :) Okuyunca ne demek istediğini hem anlayacak, hem anlamayacaksınız. Kitabı okurken bazı satırlarda duraksadım, okumayı bırakmak istedim. İnsan bazen anlatamayınca birileri anlasın istiyor. Sadece anlaşılmak istiyor. herkesin okuması gereken bir kitap tavsiye ederim :)
İnsan ve Duygular
2022 8. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2022 13:03
Daha yeni bitirdim. O da beni bitirdi. O kadar güzel, o kadar akıcı, o kadar edebî ve "olmuş" bir kitap ki. Bitmesine rağmen rafa kaldıramadım henüz, komodinimde duruyor. Bazı kitaplar vardır, bittikten sonra üzülürsünüz, hep sizinle yaşamaya devam etsin istersiniz. Bu kitap onlardan biri. Yaşamak isteyen, kaybolmuş bir adamın hikayesi. Bektaş Şenel de şöyle demiş kitabı için: "Bu kitapta anlatılanların bazıları gerçektir fakat hangilerinin gerçek olduğunu bilemeyiz." :) Okuyunca ne demek istediğini hem anlayacak, hem anlamayacaksınız. İyi seyirler!
Roman

Bektaş ŞenelYazar · 2 kitap
İÜ - Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi genç şair ve yazar. Bir dönem, kolektif bir yayınevine genel yayın yönetmenliği yapmıştır. Bubi'sanat platformunun kurucusu ve genel yayın yönetmenidir.