Salam Sarvan

Tümünü Gör
122 syf.
10/10 puan verdi
Melankolik, bir o kadar da gerçekçi Azerbaycan şairi
Şairle yeni tanışıyor olmak benim ayıbım. Şiirlerini okudukça hayranlığım oluştu. Hayatın gerçeklerini öyle güzel ifade ediyor ki, çeşitli duygu durumlarında buluyorsunuz kendinizi. Ama bunları yaparken o kadar naif ve derin bir dil, cümleler kullanıyor ki, kayıtsız kalmak mümkün değil. Azerbaycan şairlerini okumayı seviyorsanız, mutlaka uğramanız gereke. Bir kitap. Kelimelerin arasında kaybolacaksınız. Çok güzel bi tane örnek bırakayım sona: Hündürlük yıxılmış evlər səviyyəsindən, səs sürəti iniltidən hesablanırsa, deməli, bütün ölçülər dəqiqdi, düzdü..
ŞeirlərSalam Sarvan · Adiloğlu Nəşriyyatı · 200213 okunma
122 syf.
Puan vermedi
sözlərlə oyun oynayan adam
Salam Sarvan oxumaq sadə adamların gündəlik həyatını oxumaq kimidir. Nakam sevgidən, işsizlikdən yazan, yerdən göydəkilərə söz göndərən, sözləri oyuncaq kimi oynadan adam... Sözlərlə oynamağı mən də sevirəm, yəqin ona görə yaxın gəlir qələmi mənə. Bir də ki eyni bürcdənik ) "Şir bürcü, At ili, İt günü.." Salam əmini oxuyanda
Ayşe Museyib
Ayşe Museyib
düşür yadıma. Onlu günlərim, güc-bəlayla yazdığımız magistr dissertasiyası, yolun ortasında şeir oxumaqlarımız filan... (Mənim kitab təhlillərimdən çox şey gözləməyin. Çoxu dəfələrlə oxuduğum kitablardı. Mən daha çox xatirələrim canlansın deyə oxuyuram.)
ŞeirlərSalam Sarvan · Adiloğlu Nəşriyyatı · 200213 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.