Sen Gidince

Temmuz 2005
Timaş Yayınları

2020 2. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2020 11:20
Aşkları bir sır olsundu yeryüzünde İzi kalmamış sevdalar arasına karışsındı.... Her ne olursa olsun sevin, sevginizden; sevdiğinizden vaz geçmeyin. Aklınızın değil kalbinizin sesini dinleyin. Yanlış anlaşılmalar, geciken itiraflar, açığa çıkması gereken ama çıkamayan duygular; bunlar sadece hayatı zorlaştıran, işi yokuşa süren davranışlar. Bunlara hayatınızda yer vermeyin. Hayat aldıklarını geri vermiyor. Hiç bir şeyi ertelemeyin.İşte bu kitabın bana öğrettikleri. Kesinlikle tavsiye ediyorum ❤
Sen GidinceSevim Asımgil · Timaş Yayınları · 200569 okunma
Sen gidince değil, sen varsan güzelleşir yaşam
2023 29. kitabı
Anadolu'nun ikliminde şekillenen acıların, sevinçlerin, aşkların, inanışların, umutların olduğu sürükleyici ve okuyucunun kendinden bir parça duygu bulduğu güzel bir dost...
İnceleme
2024 9. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2024 00:00
Arkadaşımın hediye olarak aldığı kitaptı. Konusu ve konuyu işleme şekli hoştu. İnsana tekrardan " İslami değerlerinin neler ?" Olduğunu hatırlatıyor. Teşekkür ederim canım arkadaşım.

Sevim AsımgilYazar · 55 kitap
Çocukluk yılları Avrupa’da geçmiş olan yazar, liseyi Bursa’da bitirmiş, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Evlidir; bir oğlu bir kızı vardır. İki lisans bilen Dr. Sevim Asımgil 1988’de muayenehanesini kapatarak mesaisini tamamen yazıya ve sohbetlere ayırmıştır. Değerli hocalardan senelerce Arapça dersler almış, İslami ilimleri tahsil etmiştir. Zaman zaman, çeşitli gazete ve dergilerde yazıları neşredilen yazar Türkiye içinde ve dışında seri olarak konferanslar vermektedir. İslami ilimleri araştırmaya yönelik kitaplarının yanı sıra, toplumun iğdiş edilen değer yargılarını ön plana çıkarıcı edebi romanları da mevcuttur.