Dönüşüm (Shifters) Serisi 1

7.510 üzerinden
194 kişi
2023 277. kitabı
Okunma: 08 Ağustos 2023 15:14
Faythe yüksek lisans öğrencisi ve kedi kadındır. Ailesi Faythe'yi evlenip kedi adam soyunu devam ettirmesini istiyordur ve bir de ailenin başına da geçmesini istiyorlar ama Faythe kendini bu kalıba sokmayıp erkeklerden daha güçlü olduğunu da kanıtlamak için ailesinden uzaklaşıp okumayı seçmiştir. Taa ki kedi kadınlar kaçırılana kadar, ailesi Faythe'yi merak ettiği için ve onun güvenliğinden endişelendiklerinden dolayı eve dönmesini isterler. Ama o bunu istemez ve güçlü olduğunu, kendini savuna bileceğini söyler tabi ailesi bunu istemez. Bu durumda nasıl olacak, kaçırılan kişileri bulabilecekler mi bakalım.
2025 8. kitabı
Okunma: 01 Mart 2025 01:11
Kitabımız fantastik türde yazılan bu fantastik kitap da kedi adamlar ve kedi kadınlar ile ilgili. Karakterimiz Faythe çok inatçı, dikbaşlı ve dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir karakter. Kitabımızın dünyasında dişi kediler nadir bulunduğu için çok önemliler bu yüzden Faythe’nin ailesi Faythe’nin kendileriyle kalmasını ister tabi Faythe yine dikbaşlılığını kullanaraktan üniversiteye gider bir gün üniversitede gurur yani kendi dost kediler dışındaki bir kedinin Serserilerin kokusunu alır daha sonrasında da bu serseri, faythe ve kedi adamlar arasında olaylar meydana gelir. Kitap güzel yazılmış sadece karakter biraz fazla dikbaşlı ama kedilerin çoğu da öyle değil mi zaten özellikle dişi kediler! Kitapta kaçma bölümü sanki biraz hızlı yazılmış, üstün körü olmuş gibi ama en azından uzatarak yazmamış yazarımız insanları sıkmamış bence bir kitabın olması gereken uzunlukta bir kitap yazmış kitabı genel anlamda beğendim zaten seneler önce aptal kuzenimden alarak okumuş ve çok beğenmiştim pegasus da indirime girince direk aldım iyi ki almışım fantastik severlerin okuması gereken bir kitap.
2020 119. kitabı
Sevmedim. Saçmaydı. Konu olarak da, anlatım olarak da çok zayıftı. Boşuna uzatmışlar kitabı. 500 sayfa boyunca inatla anlatmışlar ama gereksizdi. Tavsiye etmem.
2016 13. kitabı
Kitap çok güzel ama bazı yerlerde çok fazla 18 yaş üstüne girmiş buna rağmen akıcı bir dili var.kitap daha çok hayal gücümüze hitap ediyor elime aldigim gibi bitirdim sa Baha kadar uyulmaması kitabı bitirmek için.
·496 syf.·
2018 8. kitabı
Kitabın konusunu ilk okuduğumda gerçekten orjinal bir hikayenin beni beklediğini biliyordum. Öyle de oldu aslında kitap gerçekten sürükleyiciydi. Bol bol merak unsuru barındırıyordu. Belli bir noktadan sonra daha başarılı yazılmıştı. Ifadeler açıktı, her ayrıntı anlatıldığı için anlaşılması zor değildi. Son olarak kadınlara değer veriliyor olması ve onlarında en az erkekler kadar kendilerini koruyabilecekleri anlatılması kitabın iyi yanlarıydı. Kötü yanlarına gelecek olursak ilk bölümler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı çünkü bana Faythe karakterinin ne istediğini anlatamadı. Erkekler konusu da yaşadığı kararsızlık biraz can sıkıcıydı.
Fantastik