2018
İmleç Kitap

2022 20. kitabı
KİTAP TAVSİYEM "Seyirci" ALINTILAR _Sevgilinin yanında,kalbinizin çarpıntısı dışarıdan duyulmuyorsa kimse ben âşık oldum demesin... _Daha doymamışız yaşamasına, Günlerimiz dün bir, bugün iki. Sakın bir şey bırakma yarına. Yarın yok ki . . . _Aşk,hayatın hayatı olmalıydı... _Akşam oldu,usulca bir köşede ağlarım, Eski hatıraları bir bir anarım, Sevgiyi,hüznü bir arada yaşarım, Sel olup akar yastığıma,gözyaşlarım... _Keşke gençliğim bir gün dönseydi,ihtiyarlık benim başıma ne kadar hazin haller getirdiğini ona şekva edip söyleyecektim... _Aşk,bir bıçak keskinliğinde.Çok sıkarsan kanatır,az sıkarsan avuçlarının arasından kayar gider... _Aşk nedir,bilen var mı? Tarifi imkânsız bir tanım mı acaba, Hissedip dokunamadığın İçini yakan ama söndüremediğin mi Yataklara düşüren mi Ayağa kalkamadığın... Bence aşk çaresiz kalakalmak... _Sonsuza dek yaşayacak değiliz ki.Ölümü konuşmazsak ömrümüzün uzayacağını mı düşünüyorsunuz? KİTAP HAKKINDA Selda Bağcan'dan "Ahhh yalan dünya,yalan dünya Yalandan yüzüme gülen dünya..." Daha olmadı, Cem Karaca'dan "İşte geldik gidiyoruz..." şarkısı eşliğinde okudum kitabı.Sonra dedim ki; Eyyy ZeHra...geldin gidiyorsun da,taş taş üstüne koyabildin mi kendin için? Yaşayabildin mi kendin için?
Hayat ve İnsan
SeyirciSelçuk Tütak · İmleç Kitap · 201814 okunma