Cengiz Han

Tutku Yayınevi

İmla ve Noktalama Hataları
2023 11. kitabı
Okunma: 11 Haziran 2023 13:33
Başlıktan da belirttiğim üzere yazarın bence ilk başta Türkçe yazım kurallarını ve noktalama işaretlerini öğrenmesini tavsiye ediyorum. Birkaç sayfada değil, her sayfada defalarca hatalar var. İvedi şekilde Türkçe dersi almasını ve/veya yayınevini revize etmesini de tavsiye ediyorum. Anlam bütünlüğü oluşturamamasına değinmiyorum bile.. Sonuç olarak son yıllarda okumaktan pişman olduğum ender kitaplardan biri oldu. Aytekin Gezici
Tarih
Cengiz HanAytekin Gezici · Tutku Yayınevi · 201350 okunma
2020 70. kitabı
Tarihin en büyük lider ve komutanları arasindaki yerini alan Cengiz Han, dünyaya çok şey öğretmiştir. Aytekin GEZİCİ Üstadım ise bu büyük komutanın yaşamını, Moğol geleneklerini, askeri ve siyasî dünyasını ele almıştır. O gün ki şart ve ortamda yok olmaktan kurtulup var olma mücadelesine sonra hükmetme durumuna geçiş için verilmiş ömür ve büyük bir savaş var. Değerli yazarımızın kalemine sağlık.
Cengiz HanAytekin Gezici · Tutku Yayınevi · 201350 okunma

Aytekin GeziciYazar · 49 kitap
1974 yılında, Adana'da dünyaya geldi. 1993 yılında başladığı gazetecilik yaşamını, Zaman Gazetesi başta olmak üzere çeşitli yaygın ve yerel gazete ile televizyonlarda muhabir olarak sürdürdü. Star TV'de "Teksoy Görevde" ve TGRT'de "Babacan" Haber Programlarında muhabir olarak görev yapan Gezici'nin ilk kitabı, 1997 yılında "Bir Kısım Medya Manzaraları" Gazeteci Geyikleri, Öyküleri, Fıkraları ismiyle yayınlandı. Halen Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev yapmakta olan Gezici, evli ve üç çocuk babası.