Şeytan Ye Diyor!

Kemal Özer

Şeytan Ye Diyor! Sözleri ve Alıntıları

Şeytan Ye Diyor! sözleri ve alıntılarını, Şeytan Ye Diyor! kitap alıntılarını, Şeytan Ye Diyor! en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Günümüzde büyük tavuk çiftliklerinde üretilen tavuklar genetik yapısı değiştirilmiş , bazı şirketler tarafından tescil edilmiş türlerdir. Ayrıca bu tavuklara başta KENDİ türü olmak üzere , hayvansal yemler, kan ve genetiği değiştirilmiş soya ve mısır yedirilmektedir
Sayfa 260Kitabı okudu
Küresel güçlerin kısa vadeli kazançları için, insanlığın kalıcı bir trajediye maruz bırakılmasında iş dünyası ve siyasetçiler kadar, bilim çevrelerinin de kusuru vardır. Elbette bilim ya da üniversitelerin tümüyle böyle olduğunu söylüyor değiliz. Ama bilim ikiyüzlü! Bir yüzüyle insana faydalı oluyor, diğer yüzüyle de şeytanla pazarlık yapıyor.
Sayfa 35
Reklam
Küresel kapitalizm, bugün hem zehri hem de panzehrini üretip satıyor. Bu sayede, her şart ve şekilde kazanıyor.
Sayfa 41
Artan yatak kapasitesi ve hastane sayısıyla övünen bir siyaset mekanizmasına sahip olmamız, karşı karşıya kaldığımız paradoksal yapının en açık göstergesidir.
Sayfa 13 - HayyKitapKitabı okudu
2009 yılında yaşanan 'domuz gribi' senaryosu, Dünya Sağlık Örgütü'nün gerçek yüzünün bir kez daha görülmesine neden oldu. Bildik griplerden bile çok daha az etkili olan bir virüsün tehlikeli olarak gösterilmesine ve bu amaçla yüzlerce milyar dolarlık sözde aşıların pazarlanmasına öncülük ettiği ortaya çıkan bu örgütün, bağımsız otoriteler gözünde hiçbir değeri yoktur.
Prof. Dr. Erhan Topuz , "Balık önemli bir kanser koruyucusudur ama şimdi balıklarda kimyasallar var . İstanbul 'da dip balıklarının yüzde 80 inde ağır metaller , kanserojen maddeler vardır. Barbut , kefal , istiridye , karidesten Marmara'daysanız kaçının . Yüzey balıklarını yiyebilirsiniz ; çinekop , hamsi, istavrit. Genellikle küçük balıkları tercih edin. Tuna nehri bütün Avrupa'nın pisliğini, Karadeniz 'e akıtıyor. Burada balıklar da kirlendi." uyarısında bulunuyor.
Sayfa 255 - Hayy kitapKitabı okudu
Reklam
Tanrı kelimesi hiçbir koşulda ' Allah' kelimesinin karşılığı ol(a)maz . Allah kelimesi, hiçbir zaman ' lar ' eki almaz. Tanrı ise her türlü eki alır ve tanrılar olur. Çünkü Allah birdir. Putların sayısı ise sayılamayacak kadar çok. Allah hep vardı. Tanrılar ise insanların uydurdukları ve uydukları ,kimi zaman cansız kimi zaman güç, para , makam, ihtiras, nefs putu , kimi zaman Allah rolü biçilme densizliğine duçar olmuş yaşayan veya ölmüş insan veya hayvanlardan oluşur.
Sayfa 250Kitabı okudu
Bakara 2:211
Allah'ın nimetini kim değiştirirse, şüphesiz Allah'ın cezası pek şiddetlidir.
Evet,  büyük Kozmoz içindeki varlıklardan küçük bir cüzün yok oluşu, evrenin dengesine çok önemli zararlar verebilirken; sadece insanın yok oluşu evrene ve evrenin dengesini hiçbir zarar vermez. bu durumu kendisine büyük değeri affedip kibirlenen insanın aynı zamanda her şeyi muhtaçların en büyük işarettir. Aslında onun değeri -fıtrata uygun -amellerinde gizlidir yani değer ya da değersizliğindeki  belirleyici etken amelleridir.
288 öğeden 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.