2018
9786052064221
Sıralamalar

·464 syf.·
2023 49. kitabı
Bu kitabı aylardır bekliyordum bilmeme sebebim ismi ve kapağından dolayı orjinal ismi çok daha iyi The Last mrs parrish Şimdi yorumum spoiler olacak ama kitap eski olduğu için herkesin okuduğunu var sayıyorum kitabın hizmetçi kitabıyla tıpatıp aynısıydı İlk bu çıktığı için maalesef hizmetçi yazarı bu kitaptan uyarlamış size bir kaç örnek vereyim Kadından büyük koca Onca kadından neden ben diyen eş ? Adamın çocuk isteme güdüsü Dolabın içinden içecekleri döküp kadına temizletmesi İlk çocuktan sonra kadını kızıyla tehdit edip onu akıl hastanesine göndermek Adamın tiyatro biletini eşi için alıp sonra diğer kadınla gitmesi vs Ama Bunun sonu daha iyidi çünkü amber bunları sonuna kadar hak etti ama milie başına gelenleri hak etmemişti, neyse kitabı sonunda okuduğum için mutluyum sadece kitabı okurken her sahnesind aşinaymışım gibi okumak kötü oldu çünkü ortada Copy paste vardı ama on rağmen güzeldi.
Son RauntLiv Constantine · Ephesus Yayınları · 2018363 okunma
Sen nasıl bir kitaptın öyle
2021 63. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2021 11:01
Film tadında ay dur bir sayfa daha ay bir sayfa daha derken sonuna geldim... Tam ters köşe edecek bir kitap kitabın yarısına gelene kadar Amber in çok zeki ve jakson in muhteşem bir erkek hatta bulunmayan hint kumaşı olduğunu düşünüyordum ama sonra... daha fazla yazarsam spoiler vermiş olurum ama ben bu kitaba tek kelime ile bayıldım
2019 112. kitabı
Hikâyenin ilk kısımları azıcık sıradan ve durağan geçse de bir açıldı ki Aman Tanrım dedim. Hatta bir noktada ağzım açık kalırken diğer bir noktada sinirden köpürdüm başka bir noktada içimin yağları eridi sonu da muhteşemdi. Tavsiyemdir. ️ Amber yoksul bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirmiş zengin ve lüks bir yaşam tek amacı haline gelmiştir. Bu nedenle yaptığı uzun araştırmalar sonucunda kendini yepyeni bir kimlikle yepyeni bir şehirde bulur. Bir av olarak gözüne Jackson Parrish'i kestirmiştir. Adamın karısıyla kurduğu yalancı bir dostluk ile ailenin evine hayatına dahil olurken hamlelerini yavaş ve akıllı şekillerde yapar. Jackson'ın, karısı Daphne'den boşanmasını sağlamak gözüne her adımda daha kolay görünür fakat bilmediği bir şey vardır ki Daphne'de bu oyunun içindedir. Hiçbir şey göründüğü kadar kusursuz ve masum değildir. Avcılarda şartlar değiştiğinde av konumuna düşebilir. ️ Oyun bittiğine göre, bir dilencidir kral şimdi. Yaşanan yaşanmış, bulmuştur herkes hak ettiğini. Shakespeare
2018 45. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2018 01:36
Psikolojik gerilim ... Son Raunt kesinlikle bu türün hakkını vermiş bir kitap ...Konu alışılagelmiş olmasına rağmen,öyle bir ilerliyor ki sürekli merak içerisinde kalıyor kendinizle soru cevap oynar hale geliyorsunuz....Kurgu çok sağlam ve anlatım çok yalın.....Gizem ise sona kadar devam edip sonda size hadi canım dedirtecek kadar tüyler ürpertici....Bu kitap tam bir dinamit ...İnsanı duyguların karanlık tarafta yoğunlaştığı zaman neler olduğuna şahit olmak için bu kitabı kesinlikle okuyun....Çok şaşıracak ve soluksuz okuyacaksınız....Keyifle okudum...
2018 77. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2018 01:44
Son zamanlar da okuduğum en iyi kitaplardan biri diyebilirim. Kurgu enfes!... ikinci bölümün ortalarına kadar biraz sabır :) sonra kitap patlıyor zaten.inanılmaz akıcı bir günde bitirdim.Tavsiye edilir cinsten
2020 38. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2020 15:15
Arkadaşımın hediye etmiş olduğu bu kitap uzun zamandır kitaplıkta duruyordu ve Amerikan genç-yetişkin romanlarına olan ön yargım dolayısıyla olsa gerek elim bir türlü gitmiyordu. Şu günlerde okuma fırsatı buldum, başları nispeten durağan olsa da olaylar ilerledikçe heyecanlı bir hâl aldı. On sayfa daha diye diye bir baktım geri kalan üç yüz sayfasını okuyuvermişim bir oturuşta. Dili akıcı, kurgusu güzel. Mantıksız tarafları olsa da kendini okutuyor. Sonu tam bir plot twist üstelik. Bayılmadım ama beğendim. Tavsiye ederim. 7.5'tan 8 olarak puanlıyorum. Alakasız ama bu sitenin virgüllü puan sistemi getirmesi gerek artık. Teşekkürler.
2026 7. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2026 22:14
Amber, fakir bir çocukluk geçirmiş zengin insanların hayatlarını kıskanan biridir. Hayatını iyi şartlarda yaşayabilmek için ailesini terketmiş, dolandırıcılık da dahil birçok suçu işlemiş birisidir. Daphne ise zengin bir adamın güzel karısıdır. Bu iki kişinin yolları kesişir ve genelde Amber'in faydalandığı bir arkadaşlığa dönüşür. Amber adım adım plan yapmıştır. Daphne'nin yerine geçecektir... Tavsiye ederim, akıcı ve gizemliydi.
2019 1. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2019 15:18
Kitabı elime alıp okumaya başladığımda gene mi pembe dizi diyerek; Jackson:zengin ve Daphne'ye çok aşık bir adam. Daphne: saftirik,çocuklarına ve kocasına bağlı mutlu bir kadın. Amber: Parrish ailesine sızarak Daphne'nin yerine geçmeye çalışan, akıllı, hırslı bir kadın gibi yorumlar yapsam da.. Madalyonun arka yüzü okudukça ortaya çıkmaya başlar Uzun zamandır okuduğum en sağlam psikolojik roman olmakla beraber sonunu merak ederek bir çırpıda okuyacağınız bir kitap.New York Times bestseller arasında olmayı sonuna kadar hak ediyor diyebilirim. Oyun bittiğine göre, bir dilencidir kral şimdi. Yaşanan yaşanmış, bulmuştur herkes hak ettiğini. Shakespeare (Güçlü kadınların olduğu her kitap okumak için tek sebebimdir. #Daphne)
2023 3. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2023 08:12
Kitabı okumadan önce hem kapağından hem de arka kısmında ki yazıdan çok daha farklı şeyler hayal etmiştim ama beklemediğim bir şekilde ilerledi kitap fakat bu ilerleyişte ayrı bir güzeldi. Kitap kendini okutturuyor resmen alıyorsunuz elinize ve sürekli hadi bir sayfa daha diye devam ediyorsunuz bu yüzden akıcılığı dorukta diyebilirim. Entrika seviyorsanız okuyun<3
2021 28. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2021 17:12
Son Raunt - Liv Constantine . Kitabı @lavinyaadan önerdiği için beklentim yüksekti çünküüü kendisi bana ne zaman ‘Zeynepp bunu okumalısın’ dese o kitaba düşüyorum Son Raunt ise beklentimin ötesinde

Liv ConstantineYazar · 1 kitap
Liv Constantine, USA Today ve WSJ'nin çok satan yazar kızkardeşleri Lynne Constantine ve Valerie Constantine'nin kalem adıdır.