Şubat 2025
FGK Yayınları
Sıralamalar

Stand-up
2026 10. kitabı
Bu kitap, polisiye türünde yazılmış ve merkezinde seri cinayetler var. Dedektif Seçkin Ateş ve Erdal Komiser’in katili bulmaya çalışması üzerinden ilerliyor. sayfalar hızlı ilerliyor, merak duygusu canlı tutuluyor. Katilin bıraktığı sembol (kırmızı topuklu ayakkabılar) hikâyeye ilginç bir gizem katıyor. polisiye ve gizem sevenler için okunabilir, keyifli bir kitap.
Stand up
2025 19. kitabı
Selam dostlar "Stand-Up" Kitabı Üzerine Samimi Düşüncelerim Beklentilerimi Aşan Bir Polisiye! Yaşamımda en sevdiğim şeylerden biri, kütüphanemde yeni keşiflere yelken açmak ve beni alıp bambaşka diyarlara götürecek kitaplarla tanışmak. Son zamanlarda elime aldığım ve beni gerçekten etkileyen kitaplardan biri de Sebahat Akdemir'in "Stand-Up" adlı polisiye romanı oldu. Dürüst olmak gerekirse, ilk duyduğumda isminden dolayı aklıma stand-up gösterileri, belki bir mizah kitabı gelmişti. Ama ne kadar yanılmışım! Bu kitap, beklentilerimi tamamen aşan, beni koltuğuma mıhlayan, son derece sürükleyici bir polisiye gerilim çıktı. Adı Neden "Stand-Up"? İşte Bu Benim İçin Bir Muamma! Kitabı okumaya başladığımda, ilk merak ettiğim şeylerden biri, adının neden "Stand-Up" olduğuydu. Kitap boyunca ne bir komedi şovu ne de kahkahalar atan karakterler var. Tam tersine, İstanbul'un karanlık ara sokaklarında işlenen seri cinayetler, cinayetlerin ardındaki sır perdesi ve katilin bıraktığı ürkütücü izler... Belki de yazarın, bu isimle biz okuyucuları bir nevi "ayağa kalkmaya", olaylar üzerine düşünmeye ve kendi çıkarımlarımızı yapmaya davet ettiğini düşünüyorum. Ya da belki de katilin, kurbanları ve toplumla bir tür "tek kişilik gösteri" yaptığını ima ediyor, kim bilir? Bu gizem, kitabın gizemi kadar ilgi çekiciydi benim için. Cinayetler, Kırmızı Topuklular ve Sürükleyici Bir Hikaye Kitabın ana konusu gerçekten tüyler ürpertici. İstanbul'da bir seri katil var ve kurbanlarını öldürdükten sonra ayaklarına kırmızı topuklu ayakkabılar giydiriyor. Bu detay bile beni okurken gerdi. Katil neden bunu yapıyor? Bir mesaj mı veriyor, yoksa sadece sapıkça bir oyun mu oynuyor? İşte bu sorular, kitabın her sayfasını çevirmemi sağlayan en büyük itici güç oldu. Yazarın bu cinayetleri işleyiş biçimi,
2025 10. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2025 00:42
Selamlar. Her bir sayfasını merakla çevirerek heyecan içerisinde okuduğum, polisiye türünde ve oldukça akıcı bir eser ile geldim. Ardı arkası kesilmeyen, Adana’da başlayıp İstanbul’da devam eden korkunç cinayet vakaları.. Tüm cinayetleri aynı katille bağdaştıran tek ortak ipucu ise katilin kurbanlarının ayağına giydirmiş olduğu kırmızı topuklu ayakkabılar Halkı oldukça tedirgin ederken medyanın odak noktası haline gelen bu ilginç cinayet vakalarını çözmeleri için, işinde oldukça başarılı olan Dedektif Seçkin Ateş ve Erdal Komiser ikilisi görevlendirilir. Ve bu ikili kendilerini oldukça zorlu bir süreç içerisinde bulurlar… Daha fazla detay, spoiler’a neden olacağı için konuyu daha fazla uzatmayalım. Genel itibariyle güzel ve sürükleyici bir kitaptı. Katilin kurbanlarına giydirdiği kırmızı topuklu ayakkabı detayı oldukça merak uyandırıcı geldi bana, en çok da bunun sebebini merak ettim okurken. Polisiye kitaplar okumayı seviyorsanız eğer, bu kitaba şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Yazarımızın kalemi dâim olsun