Süper Kurti

Superworm
Türler:
Sıralamalar

2026 4. kitabı
Süper Kurti'nin arkadaşlarına yardım edip arkadaşlarının da ona yardım etmesini beğendim. 4 yaşıma kadar en sevdiğim kitaplardan biriydi. Akşamları yatmadan önce onun okunmasını isterdim.
Süper KurtiJulia Donaldson · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 201351 okunma
Puan vermedi
Her okuduğumuz da çok gülüyoruz solucanın girdiği haller hele şarkısını gün içinde de söylüyor eğlenmeye devam ediyoruz çok güzel bir kitap tavsiye edilir
2019 3. kitabı
Çocuğunuz oldu, ilk kitaplarını almaya başladınız. Ama bir türlü aldığınız kitaplar istediğiniz etkiyi yaratmiyor. İste o zaman bu kitabı ilaç niyetine alabilirsiniz. Ve kafiyeli dilini sesinizi değiştirerek okuduğunuz da çocuğunuzun yüzündeki gulucukleri görebilirsiniz. Her çocuğun kütüphanesinde olması gereken muhteşem bir kitap.

Julia DonaldsonYazar · 69 kitap
Julia Donaldson Room on the Room (Süpürgenin Üstündeki Oda) ve ödül alan The Gruffalo'nun da ararlarında bulunduğu birçok başarılı çocuk kitabının yazarıdır. The Grufallo adlı kitabı Smarties Ödülü'nü ve Blue Peter En İyi Sesli Okuma Kitabı Ödülü'nü kazandı. Julia ayrıca pek çok çocuk oyunu ve şarkısı yazdı ve halen düzenli olarak hikaye okuma ve tiyatro atölyeleri düzenliyor. Kendisi Glasgow'da eşi Malcolm ve üç oğluyla birlikte yaşıyor.