Egorov Bratva #2

İngilizce
9798322046493
İngilizce

2025 102. kitabı
İlk kitabın devamını anlatan ikinci kitap da bitti. Konuya hiç değinmeyeceğim çünkü ilk kitapla aynı, merak ederseniz profilimden bulabilirsiniz. Gelelim yorumlarıma, bana kalırsa tamamen şişirilmiş bir mafya kitabı. İlk kitapta olduğu gibi geneli cinsellik üzerine kurulu, araya bir iki kaçırılmadır kavgadır eklenmiş, adam akıllı olay bile yok. Fazlaca uzamış, şahsen bana kalırsa hikayeyi ikiye bölmek yerine fazla uzatmadan tek kitapta hikayeyi bitirip ikinci kitaba başka karakaterlerin hikayesini anlatabilirdi konu buna çok müsaitdi. Bu şekilde uzadıkça sıkılıyorum ben, okuyorum okuyorum bir sonuç yok sonra son elli sayfada hop her şey çözülüyor. Bu seriyi pek sevemedim açıkçası. Bunun yerine çok daha iyi kitaplar bulabilirsiniz.
2025 106. kitabı
Serinin ikinci kitabında tamamen Dmitrinin salaklıklarını okuyoruz. Nasıl bir pakhan bu kadar at gözlüklü olabilir?!? Ya ben oturduğum yerde çıldırdım bu salağın kimseyi dinlememesine. Kardeşinin yerinde olsam başlarım senin yapacağın işe der bunu vurur yerine ben geçerdim. Evet zaten kitabın mafyalık yönü ağır değil ama abicim bir akıl vardır ya. Kız sana diyor bey bey beni bir dinle. Sen diyorsun sinek mi vızıldıyor bana ne. Nasıl bir avelsin ya. Neyse ikincisinde ilkinde yarım kalan olaylar çözülmüş. Bir olay var spoiler okumayın siz bu kısmı. Bee ölmüştü ben de bu kıza bu son olmamış dediydim ama dirildi kızımız iyi olmuş bu. Yine de ben kızı görünce şaşırmadım yani aaaa sen ölüydün ablacım noldu diye. Canım yazarım o heyecanı verememiş bence. Cian karakterini sevdim ben sadece son anda bu kadar ezik göstermeseymiş keşke. Yani adam bence Dmitriden daha iyiydi niye bu kadar ezdiniz anlamadım. Kardeş Aleks vardı onu da sevdim kendisi akıllı bir bey. Ayrıca Dmitrinşn eski karısı Elenayı öldürenin vittorio yani beenin babası olmasına şaşırmadım. İlk kitaptan beri tahmin ettiğim işaretleri belli bir olaydı. Bir tek salak dmitri anlayamadı. Bebeğin son iki haftası sanki iki yıl gibiydi bir türlü doğuramadı. Ben sıkıldım yeter be dedim yani. Bunların dışında o zaman elenayı öldüren jared ve rose yani wrenin ailesi değil miydi? Adam sadece yakaladı ve vittoya mı verdi orası havada kalmış. Bir de ben hala bu kitapta bile wrenin ablasına takıntılı kalmasına sinir oldum. Lan sal işte ölmğş gitmiş bırak. Hala diyor ablam bunu ördü çocuğuna giydirmek için karnımdaki onun çocuğu olmalıydı bilmem ne. Beni çok sıktı bu muhabbet açıkcası. Neyse ilk kitapla kıyaslama yaparsam bunu daha az beğendim. Çok sıkıldım okurken. Öyle gereksiz uzamış bence
2025 59. kitabı
İkinci kitapta kaosun ortasında bitirdiğimiz sahne ile başlıyoruz. Wren kaçırılıyor ve Dimitri deli gibi onu arıyor. Hem İrlandalılar hem de İtalyanlar ile savaşın ortasında kalıyor. Günler sonra Wren'in aklı ile Dimitri onu buluyor ve eve getiriyor. Bundan sonraki süreçte Wren hem kendisi hem de çocuğu için evde kalıyor. Birbirlerine karşı dürüst olacakları konusunda anlaşan çiftimiz kitabın sonuna doğru yine bir yalan yüzünden ayrı düşüyor ki burada Wren çok haklıydı. Dimitri eski yaşadıkları yüzünden Wren'i koruduğunu sanıyor ama tek yaptığı şey onu kendinden uzaklaştırmak. Klasik mafya kitabı gibi değildi. Bu yazarın tüm kitapları ilişki odaklı genelinde mafya tarafı arka planda. Bunu bilerek okursanız eğer keyif alabilirsiniz.
#çevirigiller

Nicole FoxYazar · 10 kitap
Nicole Fox writes smart, sexy mafia romance novels. She is a crazy cat lady in her late 30s with a coffee addiction, an overactive imagination, and a husband who somehow puts up with her impulsive need to keep buying new plants for their house.