Tarafsız Günler

Profil Yayıncılık
Sıralamalar

Tarafsız günler..
2023 14. kitabı
Yazarın şiir kitabı hoşuma gitti. Farklı kelimeler cümleler buldum şiir kitabında. Eskiden şiirleri sevmezdim ta ki kendimi bir şiirde bulana dek. 72 sayfadan oluşan küçük ve şirin bir şiir kitabı o yüzden hemen okuyabildim. Ara ara yine açıp bakacağım eserler arasında yerini almıştır.
2020 15. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2020 20:24
Kitap hakkında tek diyeceğim şudur ki: Bu kitabı ömür boyu başucumdan ayırmayıp tekrar tekrar açmak, meydanlarda bağıra bağıra okumak, herkese okutmak istiyorum!
·72 syf.·
2021 2. kitabı
Kitap hakkında çok şey demek istiyor insan ama herkesin okuyup faydalanması gerekir. Okudum ve okumaya devam ediyorum tekrar tekrar. Cengizhan Abi' nin güçlü kalemi ve duyguları birebir hissettirmesi o kadar güzel ki.. iyi ki tanıdım dediğim yazarların başında gelir.
2018 19. kitabı
Cengizhan Konuş itibar dergisinde yayımlanan şiirleriyle tanışmıştım. İlk kitabı çıkınca aldım kitap fuarından. Şiirleri müthiş. Tabir ve tasvirleri hayran kaldım. En çok hoşuma giden yönü kendini yani bizi eleştirmekten çekinmiyor. Şair dedigin cesur olur zaten. Eksiğimizi biliyor ama umudunu hiç kaybetmiyor.
2025 2. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2025 00:41
Tarafsız Günler ölümü içimize konuşurken yakalıyoruz ayetleri dökülen ellerimize bakarak korkuyoruz balçıktan gömleğimiz kan, ekmeğimiz tuzlu, ağzımız haram sıkı tutun yaşamanın bahçesine, nar bir daha dağılacak alnında suya giderken bıraktığın ayak izleri babil’den dönen kervan yoksa nasıl tanısın bizi uyumalı erkenden, halka hazırla göğsünü sabah Türkiye inecek bir trenden Tarafsız Günler Kendine has bir üslupla yazılmış, etkileyici ve nokta atışı şiirler bütünü.

Cengizhan KonuşYazar · 2 kitap
İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Çukurova Üniversitesi Maliye Bölümü’nü yarıda bıraktı. Öğrenimine Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde devam ediyor. Şiirleri ve öyküleri Ay Vakti, İtibar, Yedi İklim vb. gibi dergilerde yayımlandı ve yayımlanıyor.