FBI/US Attorney Serisi 3

8.110 üzerinden
140 kişi
2021 37. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2021 22:29
Julie James aşk ve polisiyeyi bir araya getirerek harika bir iş çıkarmış. Kitaplar çok akıcı ve okurken asla sıkılmıyorsunuz. Savcı ve ajan, Savcı ve suçlu, Ajan ve tanık aşkı hepsi bir arada. Kitapların bazı yerlerinde +18 sahneler olsada genel anlamda kitap güzel. Ben polisiye sevdiğim için okudum ama ağırlık olarak aşka yer verilmiş. Aşk ve romantizim sevenlerin büyük bir ilgiyle okuyabileceği bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bence pişman olmazlar.
2017 301. kitabı
Kitap su gibi akıyor ve bir bakıyorsunuz kitap bitmiş. Kitabın kapağına bakınca içinde dolu dolu bir aşk , bir romantizm varmış gibi gelse de bizlere yazarın hiçbir kitabında bu yok. Aslında bu açıdan bana iyi geliyor. Gizli servis ajanları, polisler, savcılar, avukatlar ve tabii ki suçlular… İşin içine bunlar girince konu kendini bir anda klişe bir aşk romanından daha heyecanlı bir yere taşıyor. Kylie ve Rylann’ın hikâyeleri de yine çok güzeldi. Hem kurgusu hem de karakterleri çok eğlenceliydi. Yazar yine şaşırtmadı ve her kitabında olduğu gibi bunda da o hem sevimli tatlılığı hem de işin içine karıştırdığı heyecanı vardı. Beklentimi yüksek tutmadan okuyorum genelde bu yazarı. Çünkü harika değil evet ama kesinlikle son derece kafa dağıtmalık ve yüzümüzü güldüren cinsten bir kalemi var. Ben seviyorum. Sonunu çok aceleye getirmiş gibi geldi bana çok hızlı yazmış gibi. Bir anda bitti hissinden kurtulamadım. Onun dışında severek okudum. Yazarın diğer kitaplarını sevdiyseniz zaten eminim yine aynı şeyleri bu kitapta da hissedersiniz.
Tatlı TesadüfJulie James · Ephesus Yayınları · 2017378 okunma
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
2018 25. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2018 18:20
Tatlı Tesadüf FBI/US Attorney Serisi 3 Julie James PEh bu neydi böyle İnanın okurken böyle hadi artık diye diye okudum ama hiç heyecan tutku aşk hissetmedim yani ne bileyim ilk iki kitabı sevmiştim ben bu acaip hımm nasıl desem yavan geldi. 450 sayfaya kadar. O sayfaları sevdim sadece. Bir de Kyle nin babasının annesine olan aşkına bayıldım resmen kalbe dokundu iki sayfalik bir şeydi ama beni en mutlu eden yani hüzünlendirsede aşkı hissettiren yani oldu kitabı cıx beğenmedim
·464 syf.·
2018 22. kitabı
Güzel başlayıp hayal kırıklığı ile biten bir kitabın yorumuyla daha iyi akşamlar. Adım çıktı, "her şeye 1 puan veren kız" olarak anıldım da karşıma düzgün kitaplar çıkmadı. Dertliyim, gelin dertleşelim. Zira ben bu Rylann karakterine olan öfkemi hala atlamadım. Şimdi şunu söylemeliyim ki kitabın konusu türün diğer örneklerine nazaran orijinal, replikler ve karakterler hoş, işleyiş sevimli ve dozundaydı. Hatta başlangıçta epeyce sevdim. Arka kapak özet konusunda çok başarılı olduğu için konuya değinmeyeceğim ama gerçekten eğlenceli olduğunu bilmelisiniz. Benim sorunum kadın karakterleydi. Önce Kyle'dan bahsedip ardından kadına sövmeye başlayacağım. Hazırsanız, geliyorum. Kyle benim aşık olacağım bir adam değildi ama yazar adamın hakkını vermiş. Kitabın başında zeki, seviyeli, eğlenceli, karizmatik ve "normal" bir insanla tanışıyoruz. Böyle de sürüp gidiyor. Adamla ilgili tek sıkıntım oldu aslında. O da bu kadına aşık olması. Böyle bir karakterin karşısında dengi bir insan olsaydı gerçekten mutlu olurdum. Ne yazık ki bir bilenin de dediği gibi oğlum ben sana vali olamazsın demedim, adam olamazsın dedim şeklinde tanımlayabileceğim Rylann bu adama olmamış. Olmaz. Olmamalı. Olmamalıydı. Kadın olmasa 4 vereceğim kitabı 2'ye çektiysem sebebi budur. Neden mi? Başlangıçta kadının epey normal olduğunu söyleyebilirim. Kendine güvenen, kültürlü, başarılı ve güzel bir kadın. İnsan karakter sahibi falan sanıyor başlarda fakat birkaç detay var ki ben görmezden gelemiyorum arkadaşlar. Yok, olmuyor. Rylann savcı olmuşsun canım ama insan olamamışsın, bu da sana yapacağım en seviyeli eleştiri olsun. Ağzımı bozdurma akşam akşam. Öhöm. Rylann ve Kyle kitabın başından beri birbirinden etkileniyor, yazar olayı biraz uzatıp aksiyon katmak istemiş, hoş gördük ve sorun etmedik. Birkaç
Siyaset
2018 400. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2018 15:16
Yine güzel bir romantik ve biraz polisiye bir kitapla beraberiz. Rylann, FBI'da asistan savcı olarak göreve başladığında ilk davasının 9 yıl önce bir barda tanıştığı Kyle olması ile başlıyor. Kyle'dan daha sonra hapishanede gerçekleşen bir cinayet davasında dolayı tanıklığını istiyor. Kyle eski bir hükümlüdür. Kyle ile Rylann arasında 9 yıl öncede ki olduğu gibi halen bir çekim vardır. Ama Rylan FBI da çalışan savcı asistanı olduğu için bu durum pek iyi değil ve Kyle'dan uzak durmaya çalışır ama başarılı olacak mı? bunu okuyup öğrenin arkadaşlar.