Official Companion to the #1 Worldwide Bestseller

Orijinal Adı:
The Atomic Habits Workbook: Simple Exercises for Building the Life You Want
İngilizce

2026 7. kitabı
Popüler kitap Atomic Habits 'in yeni versiyonu. Kişisel gelişim kitaplarını okurken çok sıkılıyorum. Çoğunlukla her bölümün ilk ve son paragrafını okuyarak geçiştiriyorum. Ancak "Atomik Alışkanlıklar", önerdiği, hemen, bir dakika sonra kullanmaya başlayabileceğiniz araçlarla kendini baştan sona okutmayı başarıyor. İçinde bulunduğumuz dönemin en popüler kişisel gelişim kitaplarından biri olmayı fazlasıyla hak ediyor. 7'den 77'ye herkesin rafında yer alabilecek bir kitap.
The Atomic Habits WorkbookJames Clear · Avery Publisher · 202525 okunma
2026 5. kitabı
Okunma: 09 Mart 2026 01:00
Bayılarak okuduğum Atomik Alışkanlıklar 'ın çalışma kitabı. Eğer Atomik alışkanlıkları okuduysanız bu çalışma kitabını es geçebilirsiniz. Çünkü biraz daha fazla ekmek yiyelim kitabı gibi. Buradaki tüm hap bilgiler ana kitapta var zaten. Alışkanlıkları pekiştirmek için çizelgeler, egzersizler yer alıyor kitapta. Piyasa işi olsa da yine de alışkanlık takibi yapmak için çizelgeleri vs doldurmak keyifliydi. Toplamda 16 alıntı yapmışım. En sevdiğim alıntı; "Bir yıl boyunca her gün yüzde 1 İyileşirseniz işiniz bittiğinde kendinizi otuz yedi kat daha iyi bulursunuz."
Atomik Alışkanlıklar Çalışma KitabıJames Clear · Pegasus Yayınları · 202525 okunma

James ClearYazar · 1 kitap
James Clear (d. 1986), Amerikalı yazar. Atomik Alışkanlıklar adlı kitabın yazarıdır. Hamilton, Ohio'da büyüyen Clear, 2008'de Denison Üniversitesi'nden biyomekanik alanında mezun oldu ve üniversite beyzbol takımının kaptanlığını yapmıştır. Clear, Denison'dan mezun olduktan sonra sporcular ve yöneticiler için performans koçu olarak kariyerine başladı. Daha sonra yazmaya ve kamuoyunda konuşmalar yapmaya başladı. 2012'de kendi kendine gelişim üzerine yazmaya başlayarak The New York Times, Forbes ve Time gibi yayın organlarında çalışmaları yer aldı.