The Distance Between Us

İngilizce
Orijinal Ülke:
Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı

2026 22. kitabı
Maggie O’Farrell’ın tarzını sevenler için çok uygun bir roman. Ben yazarın anlatımını çok sürükleyici bulduğum için kitabı elime aldığım gün bitirdim. Tek sıkıntım yazarın her kitabında aynı formülü tekrarlıyor olması: birbirini tanımayan iki aşığın hikayeleri bağımsız olarak başlayıp kitabın ortalarına doğru kesişir, baştan beri ipuçları verilen bir gizemli olay son 70 sayfada açıklanır, kitabın anlatımı da hem zaman içerisinde ileri geri, hem de üç jenerasyon karakterler arasında zıplayan birkaç paragraflık parçalardan oluşur. Buna rağmen karakterlerin hepsi önceki romanlara göre farklıydı ve bütün karakterler oldukça derinlikliydi.
The Distance Between UsMaggie O'Farrell · Headline Publishing Group · 20251 okunma

Maggie O'FarrellYazar · 7 kitap
Maggie O'Farrell 1972'de Kuzey İrlanda'da doğdu. Çocukluğu Galler ve İskoçya'da geçti. Gazetecilik yaptı, yaratıcı yazarlık dersleri verdi. The Distance Between Us adlı romanıyla 2005 Somerset Maugham Ödülünü, The Hand That First Held Mine (Elimi İlk Tutan El) adlı romanıyla da 2010 Costa Roman Ödülünü kazandı. O'Farrell, eşi ve iki çocuğuyla beraber İskoçya'da, Edinburgh'da yaşamaktadır.