The 4-Week Guide to Cutting Cravings, Getting Your Energy Back, and Feeling Amazing

The Glucose Goddess Method

Jessie Inchauspé
2 Mayıs 2023
S&S/Simon Element
İngilizce
Ciltli

2026 1. kitabı
Glikoz, insülin, mitokondri, glikasyon, karbonhidrat… bu tanımları öğrendiğimiz, harika bir kitap. Yemek yedikten sonra ağırlaşmaya son ! Enerjik ve daha iyi hissetmek mümkün. Yediklerimiz ritmi belirler. Jessie Inchauspé
The Glucose Goddess MethodJessie Inchauspé · S&S/Simon Element · 20234 okunma
2025 52. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2025 00:00
1-2 səhifəlik məlumatı uzadıb uzadıb kitab ediblər. Həqiqətən faydalıdı, həyatıma tətbiq eledim ama bir kitablıq məlumat deyil yəni. Əslində kitabda əsas hissə reseptlərden ibarətdi. Hansılar ki, Azərbaycan damaq dadına uyğun deyil. Ona görə də mən reseptləri keçdim.
İnceleme
The Glucose Goddess MethodJessie Inchauspé · S&S/Simon Element · 20234 okunma

Jessie InchauspéYazar · 0 kitap
Jessie Inchauspé, Fransız bir biyokimyacı ve yazardır. İnsanların fiziksel ve zihinsel sağlıklarını iyileştirmelerine yardımcı olmak için en son bilimi kolay ipuçlarına çevirmeyi görev edinmiştir. 41 dile çevrilmiş 1 numaralı uluslararası en çok satanlar listesine giren ilk kitabı Glikoz Devrimi'nde, kan şekerinin hayatımızın her alanında temel rolü hakkındaki şaşırtıcı keşfini ve onu optimize etmek için şaşırtıcı tüyoları paylaştı. Jessie, çılgınca popüler Instagram hesabı @GlucoseGoddess'in kurucusudur ve burada bir milyondan fazla insana dönüştürücü gıda alışkanlıkları hakkında eğitim verir. Londra'daki King's College'dan matematik alanında lisans derecesine ve Georgetown Üniversitesi'nden biyokimya alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.