1 Ekim 2013
Headline
Orijinal Adı:
The Training (Submissive #3)
9781472208118
Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı
İngilizce
E-kitap

2021 1. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2021 14:57
İtaatkar ve Dominant kitaplarını okudum ve bu serinin 3.kitabı gerçekten keyifli bir kitap, Türkiye'de Grinin Elli Tonu tadında demek kısa bir özet olur BDSM bir cinsellikten rahatsız olacak birinin okuyabileceği bir kitap değildir kesinlikle. "Bu ne böyle Porno gibi kitap" diyip fırlatıp atabilirsiniz benden size uyarı İtaatkar ve Dominant kitaplarında yaşadıkları anları birbirlerinin ağzından duyduk şimdi ise ilişkilerinin nasıl boyut kazandığını ve yaşadıkları erotizim, aşk, şehvet ve nefreti tatmaya devam ediyoruz...
Aşk
MüptelaTara Sue Me (Tara Thomas) (Cat Waters) · Pegasus Yayınları · 201888 okunma
2022 1. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2022 17:11
Geçen yılın yarım kalan kitabı dominant' ı ve Serinin son kitabı müptela'yı bitirmek farz olmuştu artık! İçimde manyak kıpırtılar Şaka yapıyorum tabii şekerim.. Şimdi ilk kitabı okurken itaatkar olmaya çok hevesli kızımız Abby (Abigail) ağzından yaşadıklarını okumuştum. İkinci kitap Dominant tam bir tekrar kitabıydı ve aynı şeyleri bu Sefer müzmin bekar Nathaniel den okuduk. Müptela ise, İkili ilişkilerini, kararlarını normal ikişliye geçiş dönemlerini ve hakim ve itaarksr rollerine bürünüp, bundan beklentilerini okumaktan öte #grininellitonu nun çok gelişmiş versiyonuna maruz kaldım. Detaylara odaklanmadan kolayca geçsem de sayfaları, insan biraz aksiyon aramıyor değil ‍️ Tek iyi diyebileceğim ayrıntı, kitaplardan şiirlerden bahsedilmesi ve kütüphane kültürünün araya serpiştirilmesi.. Okurken hep yazılma amacını sorguladım kitabın.. Hislere saygım sonsuz ve zevk denilen şeyin bir sınırı yok. Bazı kitaplar da yalnızca arada kafa dağıtmak içindir. Sanırım bunun en iyi örneğini elimde tuttum..Çok tutkulu bir aşk Ama Tavsiye etmeye dilim varmıyor.! ⭐3/10
2025 239. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere serinin son final kitabı olan Müptela ile geldim. Tekrar söylüyorum seri +18 bunu göz önünde bulundurun. "Arzular bir ilişkiyi nereye kadar ayakta tutardı. Nathaniel ve Abby'nin kaderi bu sorunun cevabına bağlıydı." Abby kusursuz bir itaatkar olmayı kafasına koymuştur ve rolünü son derece iyi şekilde yerine getirir. Her gün Nathaniel West çılgın hayal gücüne tüm ciddiyetiyle yaklaşarak karşılık verir. Ama ne kadar çok denerse denesin yakışıklı milyonerin aşkına tam olarak nasıl karşılık vereceğini bilemez. Yinede Abby'nin vazgeçmeye niyeti yoktur. Ona göre Nathaniel'ın soğuk görüntüsünün altında onu çok sevmek isteyen ama bunu nasıl yapacagını bilemeyen bir adam yatmaktadır. Onları ayıran engelleri aşmayı kafasına koyan ve karşısındaki adamın sırlarının farkında olan Abby onları dönüşü olmayan bir yola sokacaktır. Artık aşk hiç bu kadar çekici olmamıştı. Nathaniel'ın Abby için çok başka bir yere sahiptir.
2024 25. kitabı
Şimdi bu seri hakkında ilk kitapta "Grinin Elli Tonu'nu unutun" diye bir yorum vardı. Ihhhh hayır asla böyle bir kıyaslama yapamam bence her kitap kendine özgü yazara bağlı ve okuyucunun ruh haline bağlı tabi biraz da okuma zamanına Simdi ben belki önce bu seriyi okuyup daha sonra Grinin Elli Tonu serisini okusaydım belki belki derdim ama kıyaslayamam bile. Kapakta da sekiz milyondan fazla okunan seri diyor maşallah maşallah ben yorumuna bizim bookstagram camiasında denk gelmedim ya da çok eskiden okudular neyse okuyan kendine anacım. Şimdi bir esas oğlanımız var ultra yakışıklı ehh tabu sapkın zevkleri olan oldukça da zengin alın size bir Nathaniel West olur best model. Ama sapkın dediysek de öyle zorla değil ki her şey yazılı kurallı üstelik başvuru ile kendine köle arıyor ben efendiyim diyor adam gayet de açık. Bir de esas kızımız var Abigail King güzel ama saf değil bir kütüphanede çalışıyor. Uzun zamandır da herkes gibi Nathaniel'e hasta ama sessizce eee bir gün onun yeni bir köle aradığı ilanını görüyor. İşte diyor fırsat hemen başvuruyor. Bilmiyor ki adam da buna hasta gizli gizli takipte çünkü Abby'in annesi ile kurdukları bir bağlantı var. Neyse iste Nathaniel onun basvurusunu görünce içi içine sığmıyor ve hemen diyor ki bor hafta sonu deneme yapalım oooo o denemede ikisi de evereste tırmanıyor. Tabi Efendinin kuralları var eğer kabul ederse de Nathaniel'in kolyesini takacak ve onun kölesi olacak Ne yediğinden ne zaman yaptığına kadar her şeyin listesi olduğu bir efendi-köle ilişkisi merak ediyor musunuz? Şu kolye olayında igg dedim ya ama işte var olan şeyler ne denir. Yazsam buraya neler neler yazarim hesabımin kapanmasına neden olur neyse iste öyle bir seriydi. Okundu ve bitti puan versem duygusundan ,hislerden ve bazı gereksiz detaylardan, yer yer
2019 134. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2019 14:06
Bir daha bunu kendime yapmıycam. Eğer bir kitabı beğenmediysem devam etmek için zorlamayacağım. Çok pişmanım. Bir haftada zorla okudum. Eleştiri yapacak ilk kitaptan itibaren bir sürü nokta var bu kitapta tek bir şeyi eleştirirsem o da tamamen erotik sahnelere odaklı olması. Porno dergisinden halliceydi. Hiçbir olay aksiyon duygu olmadan sadece iki karakterin sevişmesini okudum. Mutlu değilim. Abby haftasonları kusursuz bir itaatkar olmaya kararlıyken haftaiçi de Nathaniel ile olan ilişkisini normal çiftler gibi sürdürür. Fakat Abby Nathaniel'e yetmeyeceğinden korkmaktadır. İlişkileri aşk, tutku ve seks ile harmanlanıp sınanırken tek yapmaları gereken dürüst olmaktır. "Seni sabahları saçların darmadağın olmuş, sabah kahveni içene kadar huysuz halinle istiyorum. Akşam yemeğinde gün içinde neler yaptığını bana anlatabilesin diye yanımda olmanı istiyorum. Ve bana bir nefes kadar yakın olduğunu bilerek uykuya dalmaktan daha çok sevdiğim bir şey olmadığı için geceleri seni yanımda istiyorum."
2023 17. kitabı
İlk iki kitaba göre konusu daha iyi işlenmişti karakterlerin arasındaki bağın güçlendiği güzel bir final kitabı olmuş. Keşke bu son kitaptaki bağı ilk iki kitaba yayılmış bir şekilde görseydik. Yine de okumasaydım da olur kitapların arasına koydum başlamayı düşünen varsa başka seçeneklere bakmalarını öneririm.

Tara Sue Me (Tara Thomas) (Cat Waters)Yazar · 33 kitap
Tara Thomas, çocukluğundan beri kitaplara düşkün biri olduğundan olduğundan yazar olmak istedi. Ancak bilim alanında okumanın daha doğru olduğunu düşünerek bu hayali erteledi. 15 yıl boyunca eczacılık sektöründe çalışan yazar mesleğini bırakıp kitap yazmaya başladı. Tara Thomas adı altında Sons of Broad isimli romantik-gerilim serisini yazdı. Yazar şu sıralar Tara Sue Me adı altında erotik romanlar yazıyor.