Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Okurlar
İncelemeler
Alıntılar

Travma

Yani gerçekten dinlemekten bahsediyorum. Çünkü insanların çoğu dinlemeyi bile bilmiyorlar. İnanın bana çoğunlukla konuşma sırası yeniden kendine gelsin diye karşındaki insanın susmasını beklerler yalnızca.
Resimde ya da müzikte iyi olan çocuklar hayranlık listesinde en üstlerde yer almazlardı.Sayfa 76
Tüm hukuk sistemi… Eğer bu sistemi bir dizi kanundan ibaret sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz demektir. Bu daha ziyade bir grup insanın size ne yapacaklarını konuştukları bir yapıdan ibarettir. Karar verince de gerekli yasayı bulur çıkartırlar. Eğer bu adamlar senin tarafında değillerse hiç şansın yok demektir ama öte yandan sizin tarafınızdaysalar bir şekilde paçayı yırtarsınız.Sayfa 135
Keşke yanlış insanlara kendinizi bir kere bile kanıtladığınızda bir daha asla özgür olunamayacağı kuralını bilebilseydim.
Sol elimi F harfi biçimine soktum. Sağ elimi de K biçimine sokup sonra sanki elimde bir şey tutuyormuşum gibi suratına fırlattım. Aslında bunu bir tek elin tek bir parmağıyla da yapmak mümkündü elbette. Ama beş yıllık işaret dili bilgim bana söylemek istediklerimizi daha hoş bir tarzda aktarmayı öğretmişti.Sayfa 163 - KORİDOR YAYINCILIK
137 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.