Tahmini Okuma Süresi:
2 sa. 43 dk.
Sayfa Sayısı:
96
Basım Tarihi:
Ağustos 2019
Yayınevi:
Az Kitap Yayınları
ISBN:
9786057918628
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar

Yorumlar ve İncelemeler

8/10
·96 syf.··
Beğendi
·
2019 191. kitabı
·
18 saatte okudu
·
Okunma: 28 Ekim 2019 20:51
Şiir kitaplarını ayrı bi sevdiğim doğrudur. Yazarın kalemini çok beğendim. Tavsiye ederim. Her şiir ayrı bi yerlere alıp götürdü beni. @jesuisbet moderatörlüdüğünde Serra yetek 'in #tual kitabını çok güzel bir grup ile okuduk teşekkürler herkese.
TualSerra Yetek · Az Kitap Yayınları · 201915 okunma
5/10
·96 syf.··
2019 123. kitabı
Çok güzel bir şiir kitabı okudum. Şiir sevmeyen birisi olarak bir günde kitabı bitirdim. Ve beğendiğim çok güzel şiirler, sözler oldu. Birkaç tanesini alıntı olarak yorumun altına ekliyeceğim. Göz atmanızı öneriyorum. Kitabı çok beğendim. Şiirleri kısa olsa da çok güzeldi. Kitabı okumanızı tavsiye ediyorum. Bu kitabı okumamı sağladığı için @_starofbooks_ ve yazarımız Serra yetek 'e çok teşekkür ederim.
TualSerra Yetek · Az Kitap Yayınları · 201915 okunma
8/10
·96 syf.··
Beğendi
·
2019 151. kitabı
Aldım elime kitabı ve deniz kenarında oturarak okudum millet. Elimde sıcak çayım, yüzüme doğru esen deniz havası eşliğinde... o kadar güzeldi ki anlatamam. Şiir konusunda yorum yapmak benim com haddime düşmez çünkü çok şiir okuyan bir insan değilimdir. Ama benim için şiirin başarısı beni almasıdır. İçimi sızlatmasıdır. Nefesimi kesmesidir. Ve bu kitaptaki şiirler bana bu hisleri yaşattı. Kitabı okurken çok özledim çok isyan ettim çok hayal kırıklığı yaşadım çok sevdim. Okurken hayata dair ya da hayatımdaki kişilere dair bana bunları hissettirmesi sizce de bu kitabı başarılı yapmaz mı? Tavsiye ediyorum millet
1000Kitap
TualSerra Yetek · Az Kitap Yayınları · 201915 okunma
5/10
·96 syf.··
Beğendi
·
2019 162. kitabı
İçinde çeşitli konularda yazılmış şiirlere rastladığınızda gerçekten elinizdeki kitabın doğru kitap olduğundan emin oluyorsunuz. Ben okurken çok keyif aldım. Ortak olmak isterseniz mutlaka kitabı edinin 🦋 . . KADIN Yükün ağır,yalnızlığın yolculuğunu sırtlamışsın omzuna, Gittiğin yollarda sevdiğin adamlar sağır Duymuyorlar, duymadılar sesini Attığın çığlıklar kırarken camları Onların, bunların , şunların Ruhları duvar gibi ağır Yükün ağır, Paylaştığın gökyüzü Bulutlar, yağan yağmur ve kar Hepsi ortak , hepsi onun , hepsi bunun Aldığın nefes bile yarım İçine çektiğin hava kadar varlığın... (Syf: 43 )
TualSerra Yetek · Az Kitap Yayınları · 201915 okunma
8/10
·96 syf.··
Beğendi
·
2020 58. kitabı
Başta Sabahattin Ali’nin şiirleri olmak üzere bir çok şiir kitabına sahip olsamda, okuduğum ilk şiir kitabıydı. Kitap tamı tamına 91 şiirden oluşmaktadır. Sizinde anlayacağınız üzere kitabın konusunu anlatmak mümkün değil. Bundan dolayı kitaptan bir alıntı yaparak veda edeceğim. Anımsamak Seni Sessiz sedasız bir uğultu gibi sesi çınlıyor kulaklarımda. Adını ağzıma almadan geçsem Kafamın içinde yanıp sönen bir lamba oluyor âdeta. Ellerim titriyor onu yazarken. Bir gün arar diyecek oluyorum Bir yanım kanmama izin vermiyor. Uçsuz bucaksız denizler gibi içimdeki özlem. Hissizliğimin derinliğinde boğuluyorum. Düşüyor resimdeki gözleri aklıma. Tam yazsam diyorum Önceki yazdıklarım geliyor aklıma. Gururum izin vermiyor erişmeme muradıma.
Şiir
TualSerra Yetek · Az Kitap Yayınları · 201915 okunma
Reklam