Mübarek Günler ve Geceler

Semerkand Yayınları
Türler:

2022 25. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2022 23:19
Kitap çok güzel bi tevafuk ile bana ulaştı. Ramazan-ı şerîf başlamadan evvel bu konuda bir sohbet edecektik. Bir büyüğümüz bu kitabı tavsiye etti lakin ne kütüphanemde mevcuttu ne de başka birinden bulabildim. Gel gör ki Semerkand Aile DergisiSemerkand Aile Dergisi Mart sayısında çözüp şifresini gönderdiğimiz bulmacanın hediyesi olarak bu mübarek ayda elimize ulaştı. Allah-û Teâlâ sebep olan herkesten ebeden razı olsun. Kitabı çok beğendim. Mübarek üç aylar ve bu aylar içinde bulunan mübarek geceler kitabın ana temasıydı. Bunun dışında diğer mübarek aylar, günler ve geceler ayrıca nafile namazlar çok yalın ve akıcı bir üslupla anlatılıyor. Tüm bunlar ayet ve hadis ışığında, büyüklerin hayatlarından örneklerle izah ediliyor. İstifade edeni çok olsun
Din
Üç AylarHüseyin Okur · Semerkand Yayınları · 2013111 okunma

Hüseyin OkurYazar · 26 kitap
Hüseyin Okur, 1978 Ankara doğumludur. Hafızlık eğitiminin ardından Üsküdar İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İlahiyat Programı'nı tamamlamıştır. Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır. Temel İslam Bilimleri ve İslam Hukuku (Fıkıh) ana bilim dallarında uzmanlaşmıştır. Özellikle Semerkand Yayınları bünyesinde yayımlanan çok sayıda kitabı ve makalesi bulunmaktadır. Eserleri genellikle fıkıh, ilmihal ve temel dini bilgiler üzerinedir. Semerkand TV gibi platformlarda Hanefi mezhebine göre ilmihal dersleri ve dini programlar gerçekleştirmiştir.