Walsh Family #1

Watermelon
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2020 1. kitabı
bir kadın olarak okuduğum en güzel kitaplardan bir tanesiydi kitabın içeriğini tabi ki anlatmayacağım bu kitabı bitirdikten sonra ciddi anlamda kendime özgüvenim arttı artık daha güçlüyüm yakın arkadaşlarıma da ısrarlarımla okuttum bence sizler de okumalısınız kadınlar
İlişkiler
2021 11. kitabı
Kafanızı dağıtmak istediğinizde, eğlenceli, biraz komik, biraz dünyadaki daha olumlu bakış açısıyla yaşayan hayatları okumak istediğinizde başvuracağınız yazarlardan kendisi. Bana çok iyi geldi. Sadece kitabın son 5 sayfasını daha varmışta basmayı unutmuşlar gibi bitse de her hikayenin sonunda olduğu gibi benim için mutlu son ile bitecek bu hikaye.
Puan vermedi·636 syf.·
2022 32. kitabı
Spoiler uyarısı*** Hastanede yeni doğum yapmış bir şekilde eşi tarafından terk edilen Claire yaralarını sarmak için evine İrlanda’ya döner. Ailesinin desteğiyle kendisini toparlayan Claire artık eskisi gibi olmayacaktır. Eşi James pişman olup tekrar hayatına girmeye çalıştığında ise beklemediği sürprizle karşılaşacaktır. Kitaba beklentisiz bir şekilde başlamıştım belki de bu yüzden sevdim. Özellikle kendisini aldatan, sonrasında da iğrenç bir şekilde hayatına girmeye çalışan eşi James’e söylediği alıntı (Bkz; rüzgar gibi geçti) bende ‘yürü be kızım’ etkisi yarattı. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın hikayelerini sevenler bu kitabı da sevecektir. Söz konusu güzel alıntıyı da şöyle bırakayım; ‘Bir daha asla beni korkutmana izin vermeyeceğim. Kendimde doğru bildiklerimden asla vazgeçmeyeceğim. İyi ya da kötü ben olarak kalacağım. Herhangi bir erkek, Ashley bile, beni değiştirmeye kalkarsa, o kadar hızlı bir şekilde kurtulacağım ki, başları dönecek.’
Puan vermedi·636 syf.·
2018 77. kitabı
Ah şu İrlandalı yazarlar... doğum sırasında terk edilmiş bir kadının öyküsü... Eğlenceli bir anlatım, dizi tadında bir kitap. Eğer dizilere ve onların reklamlarına tahammül edemiyorsanız ve biraz da okumayı seviyorsanız Marian KEYES gibi yazarların kitapları idealdir. İyi okumalar...
2021 1. kitabı
İlk başlarında tam olarak odaklanamamış olsam da sayfalar ilerledikçe elimden düşüremediğim gerçekten çok güzel bir kitaptı. Claire'in iç sesiyle beraber olayları anlamaya çalışmak, karakterleri onun bakış açısından yorumlamayı denemek güzel bir deneyimdi. Yazarın diğer kitaplarına da bakmayı isterim. <3
2025 24. kitabı
Doğum yapar yapmaz kocası tarafından terk edilen bir kadını okuyoruz. Karakterin ruh halleri çok güzel espirili bir dille anlatılıyor ve ara ara geçmişten bahsetme şekli de çok hoşuma gitti. Biraz gülmek için okunabilecek harika bir kitap.

Marian KeyesYazar · 16 kitap
Tüm zamanların en başarılı İrlandalı romancılarından biridir. 1963 doğumlu İrlandalı yazar, 'chic lit' türü kadın romanlarının en önemli kalemlerinden sayılıyor. Dublin'de büyüyen, hukuk mezunu Keyes, 1997 yılında Londra'yı terketti. Şu anda kocası Tony ve iki hayali köpeğiyle birlikte İrlanda'da yaşıyor. İlk romanı Watermelon yani Karpuz 1995 yılında yayınlandı ve bir Keyes klasiğine dönüşmesi de uzun sürmedi. O günden bu yana Keyes'in romanları 30'dan fazla dile çevrildi, milyonlar tarafından okundu...