Mayıs 2014
Can Yayınları

2020 2. kitabı
Yeni ve farklı bir hikaye okumak isterseniz buyurunuz.. Kitapta 4 veya 5 öykü var hepsi birbirinden ilginç. Yazar genelde erkekler üzerinden bazı mesajlar vermiş. Güzeldi farklıydı okunacak başka kitap yoksa okunur
Yok AdamNilüfer Kuyaş · Can Yayınları · 201495 okunma
2020 37. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2020 16:54
Güzel bir öykü kitabıydı. Bir günde bitti. Kitaba adını veren Yok Adam öyküsü biraz uzundu yine de seksen sayfa aktı gitti. Takip eden öyküler de güzel. Sadece erkek ekseninde kurgulanmış öyküler yok içinde. Anlatıcının kadın olduğu ve toplumsal sorunlara değindiği öyküler de var. Okuru şok etme iddiası taşımayan sade anlatımını beğendim. Şimdiki insanın olduğu halinin geçmişe dayanan nedenleri; davranışlarında köklerinden yansıyan izler. Tavsiye ederim.
Yok AdamNilüfer Kuyaş · Can Yayınları · 201495 okunma

Nilüfer KuyaşYazar · 7 kitap
Nilüfer Kuyaş 1954 yılında İstanbul'da doğdu. Robert Kolej mezunu. ABD'de Wellesley College'den felsefe lisansı, Boğaziçi Üniversitesi'nden sosyal psikoloji masteri aldı. Bir süre İngiltere'de doktora çalışması yaptı. 1982-1993 yıllarında Londra'da BBC Türkçe Yayınları'nda yapımcı ve sunucuydu. Milliyet gazetesinde “Entelektüel Bakış” sayfasının editörü ve yazar olarak çalıştı; üç yıl süreyle NTV'de yayınladığı “Kritik” adlı sanat kültür programına 1997'de Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin Televizyon Ödülü verildi. 2000 yılından beri yalnızca edebiyatla uğraşıyor.