2016
Optimist Yayınları

Puan vermedi·224 syf.·
2020 9. kitabı
Kisa kisa parcalardan olusan bol alti cizmeli okunacak minik bir bilgi serisi, cogunu zaten biliyorsunuz yada duymussunuzdur ancak yine de hap olarak kullanilabilecek bilgiler iceriyor
2018 78. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2018 23:53
Kitap 3 bölümden oluşmaktadır: - Kendinizi Yönetin - Ekibinizi Yönetin - İşinizi Yönetin Harvard ismi geçtiği için bilimsel bir kitap zannetmiştim. Her bölümde 50 tavsiyeden oluşan bir kişisel gelişim kitabı karşıma çıktı. Kişisel gelişim kitabı olsa da yer yer önemli bilgiler vermektedir. Hayırlı okumalar...
Yönetim 2.0
2021 2. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2021 17:00
Aslında iş dünyasında çalışan her iş insanı okuması gereken bir eser. İlla yönetici yada iş veren okuyacak diye bir şey yok. Bir iş ile iştigal eden eden herkes. Az ve öz hap bilgiler içeriyor. Bu eseri okuduğunuzda inanıyorum ki çalıştığınızı iş yerini yada kurduğunuz yönetim sistemini eleştirel olarak bakış açısına sahip olursunuz. Kendinizi yönetmek ile ilgili de eleştirel bir bakış açısı ortaya çıkar. Sonuç değişim olur sanırm.
1000Kitap Gerçek Okurlar
2019 41. kitabı
Harvard Business Review dergisi yıllarca inovatif biçimde özet sunumlar ile iş hayatının en yeni çözümlerini bize aktarıyor. Yönetim 2.0 kitabı ile de Kendinizi, işinizi ve çalışanlarınızı yönetmenin, liderlik etmenin yollarını anlatıyor. Her sayfa bir makale özeti, her sayfa ayrı bir kitap özeti gibi. Öz bilgiler ile sıkılmadan işinizi daha verimli yürütmek için bu kitaba başvurabilirsiniz. Sadece bu kitapla kalmayıp Harvard Business Review'in diğer tüm kitaplarını ve hatta dergilerine göz atabilirsiniz.

Harvard Business ReviewYazar · 62 kitap
Harvard Business Publishing (HBP), 1994 yılında Harvard Business School'a bağlı, kâr amacı gütmeyen, bağımsız bir şirket olarak kurulmuştur . Misyonumuz, değişen bir dünyada yönetim uygulamalarını geliştirmektir. Bu misyon, burada yaptıklarımıza ve neyin önemli olduğuna inandığımıza nasıl yaklaştığımızı etkiler. Yaklaşık 450 çalışanı bulunan ve çoğunluğu Boston'da olmak üzere New York, Hindistan ve Birleşik Krallık'ta ofisleri bulunan Harvard Business Publishing, yayınları ve içerik dağıtımı için çok sayıda platformu ve akademik, kurumsal ve bireysel yöneticiler olmak üzere üç pazara erişimi aracılığıyla akademi ve dünya çapındaki işletmeler arasında bir köprü görevi görmektedir. Harvard Business Publishing, bir Yönetim Kurulu , dahili bir Yürütme Komitesi ve İş Birimi Direktörlerinden oluşan geleneksel bir yönetim yapısına sahiptir. Üç pazar grubu olan Yüksek Öğrenim , Kurumsal Öğrenme ve Harvard Business Review Grubu , basılı ve dijital (Harvard Business Review, Harvard Business Review Press Kitapları, Harvard Business School Vakaları, Özet Vakalar, bloglar), etkinlikler (Katılımcı Merkezli Öğrenme Seminerleri, Özel Etkinlikler, Web Seminerleri) ve çevrimiçi öğrenme (Harvard ManageMentor, Leadership Direct, Çevrimiçi Kurslar, Simülasyonlar) dahil olmak üzere çeşitli medyalar üretmektedir. Harvard Business Publishing, bu yayın platformları aracılığıyla, temel teklifi olan fikirlerin erişimini ve etkisini en üst düzeye çıkararak gerçek dünyada değişim yaratabilmektedir.