Yürüyüş Atlası

Profil Yayıncılık
Sıralamalar

2025 16. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2025 17:55
"Kitabı açıp seni yüzünden okuyanı ya Rabbi Bir gaflete giderken gelen ağır uykularla Dudak titreten sözlerle beni Elif be Ve hüznün cüzleriyle Sebebi telifi aşk olan mesnevilerle yetiştir." "Bir çağ dayandı ki kapıya sığdırın diyor Aritmetik formüle ruhunuzu..." "Üzülmek Allah'tan bir emanet.." "Duruyorum denizin önünde şaşkınlıkla Asası kaybolmuş biçimde ben Nasıl anlatayım kendimi biraz hiçim de ben Dil tutulmadan söylenmeyen o kelime Allah bes baki heves." "Kelimeye sığmayan o bakışların kalbime sığar Çünkü kalbim Allah'ın en güzel kelimesidir." .... "Dünya tozu yuttuk" hepimiz,şairin dediği gibi. Bu kazanın içinde şiir suyuyla kaynamak ve arınmak lazım bazen.Şiiri "suya bir söğüt gölgesi örmek" olarak gören @msaidyavuz 'un şiirleri Hakk'ı söyleme gayretinde. Öyle güzel mısralar var ki üzerine söz söylenesi değil "sözden ziyade müziğe",yerden ziyade mâha yakın Şiir severiz, Allah diyen şiire meftunuz.Vesselâm
Yürüyüş AtlasıSaid Yavuz · Profil Yayıncılık · 201643 okunma
2021 357. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2021 01:08
Baktınız ki hasta olacak gibisiniz, hapşuruk, halsizlik, bir ıhlamur yapayım dersiniz, içeyim de kendime geleyim... İçersiniz ve iyileşirsiniz. Çünkü o anda sizin şifânız, dumanı üzerinde, kokusu ciğerlerinize bahar getiren o ıhlamuru yudumlamaktadır. Said Yavuz'un şiirleri o ıhlamurdur ve yudumladıkça iyileşirsiniz. Berrak, mis kokulu ve şifâ yüklü... Hâlâ tanışmadıysanız, tavsiyedir vesselâm.
Şiir
Yürüyüş AtlasıSaid Yavuz · Profil Yayıncılık · 201643 okunma