Zamansız

2 Mart 2018
Nemesis Kitap
Sıralamalar

2023 460. kitabı
Swayze babasını kaybetmiştir ve annesi bu olayı tek başına atlatamayacağını yardım alması gerektiğini söylüyor. Bu yüzden de psikoloğa gidiyor, Swayze terapistiyle yaptığı seansdan çıktıktan sonra Nate'le karşılaşır. Yanına gider ve onunla olan eski günleri hatırlamaya başlıyor ama işin çılgın tarafı, adamın kendisinden on beş yaş büyük olması ve gündeme getirdiği çocukluk anılarının kendisi doğmadan çok önce yaşanmış olmasıdır. Ertesi gün Swayze'nin dadılık işi için görüşmesi vardır. Ve bu kişi de karşılaştığı kişi Nate'dir. Onun çocuğuna bakacaktır.
ZamansızJewel E. Ann · Nemesis Kitap · 202375 okunma
nemesis devam kitabını çabuk sal asko
2023 61. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2023 20:05
ben bu yazarla aşk yaşadığım için alışveriş listesi yazsa da okurum. büyük harflerle KİTAPTA ÜÇÜNCÜ KİŞİ AŞK ÜÇGENİ VAR. valla şahsen ben kendim iki adamı da tercih ederim. hangisi gelirse olur inan hiç farketmez. konusu reenkarnasyonla ilgili. işte nate diye bir çıtır var. bir gün swayze diye bi kızla tanışıyor. swayz nate’in bedenindeki doğum izine kadar biliyor ama neden nasıl bildiğini bilmiyor. delirdiğini düşünüyor ve haliyle nate’e bi bağlılık hissediyor falan ama swayze’in griffin adında yunan heykeli tadında sevgilisi var. allah hepimize griff nasip etsin ya. bana etsin. BAYILDIM kendisine. valla tam puan veresim var ama sanki nate’in acısını okumalıydık gibi. karısını doğumda kaybetmiş 1 aylık bebeğiyle yalnız kalmış bir adamın duygularını, yalnızlığını, hislerini falan okumalıydık. ama sonu o kadar iyidi ki 2. kitaba şimdiden puanımı veriyorum 10/10.
·328 syf.·
2024 158. kitabı
Bunu nasıl yapabiliyor bu yazar? Kitabı elime almamla bitirmem resmen bir oldu, bitirmeden asla kalkamadım ve okumayı düşünenlere öncelikle tavsiyem dönüm noktası kitabı elinizde yokken sakın başlamayın çünkü gerçekten sinirleriniz bozulabilir. Swvayz hayatında hiç görmediği tanımadığı insanlara dair kimsenin bilemeyeceği şeyleri biliyor ailesi öncesinde kızın bir dahi olduğunu düşünerek çocukluğu boyunca ona hep testlere tabi tutuyor ama ortalama bir zekası olduğu ortaya çıkıyor. Kendisi de bu durumdan çok rahatsız hiçbir şeye baglanamiyor hiç kimseyle diyalog kuramıyor ailesiyle bile mesafeli olmak zorunda kalmış. Sonrasında bir gün psikoloğa gittiğinde orada Nate’i görüyor. Ve onun çocukluğuna dair bazı şeyleri hatırlıyor. Halbuki daha önce hayatı boyunca hiç görmediği biri bu. Ve sonrasında daha da büyük tesadüf, çocuk bakıcılığı için iş başvurusu yaptığı yer Nate’n evi. Net eşine doğum sırasında kaybetmiş ve kızına tek başına bakmak zorunda kalan bir baba. Swayvz ona yardımcı olurken bir yanda da çocukluğuna dair bildiği şeyleri anlamlandırmaya çalışıyor. Tabi bu arada da hayatının aşkı Griffin var. Onu gerçekten sevdiğini biliyor ona karşı karşı olan duygularından çok emin ama Nate’e karşı anlamlandırmadığı hisleri var ve bunun peşine düşüyor. Olaylarda zaten burada karışıyor. Yazar asla tam anlamıyla bir aşk üçgeni yazmıyor ama yani size onun kıyılarında gezdiriyor ne yapacağını bilmiyorsunuz karakterin başına ne geleceğini bilmiyorsunuz ve kalemi o kadar etkileyici ki sizi alıp resmen duvardan duvara fırlatıyor. Kitap öyle bir yerde bitti ki devamını okumazsam ölecekmişim gibi hissettim. Karakterler kesinlikle harikaydı hiçbirine kızamıyorsunuz hepsine hak veriyorsunuz.
2024 59. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2024 14:01
Geç kalmışım… bu seri ile bu kadar geç tanışmış olmama üzüldüm . Hikaye çok güzel ilk yarıdan sonra ne oldu ne olacak diye onlarca düşünce geçti aklımdan.Reankarnasyon ile çok hikaye okumadım ama bu hikeyedeki konuyu sevdim. İnanılmaz bir yerde bitti kitap 2. Kitaba hemen başlayıp hikayenin devamını bilmek istiyorum. Zamansız Jewel E. Ann
1000k
Ah Nate, üzümlü kekim! :(
2024 21. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2024 11:32
On. Hatta on üzeri puan olsa bu yazarın kitaplarına onu da verirdim. Ne yalan söyleyeyim başta okumakta tereddüt etmiştim. Çünkü bazı yorumlar iyi bazı yorumlar kötüydü. Ama hiç de öyle tahmin ettiğim gibi çıkmadı kitap gerçekten çok güzeldi. Çok sürükleyiciydi. Bu kadın inanılmaz güzel karakterler yazıyor ya ve bizi hangisini seçeceğimiz konusunda delicesine bir ikilemde bırakıyor. Normalde reenkarnasyon hikayelerine ölüp bitmem ama işin ehli yazdığında hiç de öyle olmuyormuş. Kötü yorum yapan arkadaşlara sözüm şu; sanırım fazla aksiyon beklediniz kitaptan. O yüzden durağan gelmiş olabilir. Kitapları okurken hep bizim istediğimiz şekilde ilerlesin isteriz bazen, ancak yazarın bakış açısıyls bakmaya başlarsanız bence daha fazla keyif alırsınız. Soluksuz okuyarak kitabı bitirdim. Dehşet bir yerde kaldı. O yüzden iyi ki elimde ikinci kitap varmış diyorum. Lütfen daha fazla Jewel E. Ann kitabı lütfen!
Aşk
2023 53. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2023 22:19
Başından sonuna kadar bomboş bir kitaptı. Kız zaten ayrı bir mesela sevgilim diye ölüyor, her yan yana geldiklerinde sevişmeleri de artık gına getirdi. Aralarındaki ilişkiyi hiç sevmedim. Nate'i sevdim, Daisy ile ilişkisini falan da sevdim. 327 sayfa boyunca hiçbir şeyin açığa kavuşmaması aşırı sinir bozucu bir olaydı. Devam kitabı olacağına yazar 500 sayfa falan yapıp her şeyi açığa kavuşturup bitirebilirdi. Saçma ve sinir bozucuydu, devamını okur muyum bilmiyorum. Sonunda merak olsun diğer kitabı okusunlar diye bir dram eklenmiş???!?!!?!? Neyse çok sinirim bozuldu kitaba
2023 49. kitabı
Okunma: 13 Temmuz 2023 22:20
Swayze,babasının ölümü üzerine annesinin ısrarıyla psikolojik destek almaya başlıyor.Bir gün seans çıkışı Nate ile karşılaşıyor.Swayze ,Nate ile alakalı her bir detayı bilmesine rağmen onu nereden tanıdığını bir türlü bulamaz.21 yaşında olan Swayze,kendinden 15 yaş büyük Nate’in gençlik hallerine bilmesi imkansız bir durum .Daha sonra dadı olarak iş görüşmesine gittiği evde onunla ile tekrar karşılaşıyor.Karısını doğumda kaybeden Nate’in bir aylık bebeğini bakmaya başlayan Swayze,bir yandan sevgilisi Griffin ile diğer yandan geçmişini bildiği ama nasıl olduğunu anlayamadığı Nate ile yaşadıklarını okuyoruz. Spoiler️ Jewel’in kalemimi normalde çok severim ama maalesef bu kitabını sevmedim.Kitapta havada kalan çok şey var.Zaten devam kitabında birçok şey netlik kazanacak.Devamını da okuyup daha güzel yorum yaparım ancak beni rahatsız eden Swayze karakteri oldu.Çok sevdiği bir sevgilisi var (ki bana aşkı hiç geçmedi!) diğer yanda ise Nate’in çekimine karşı kendine engel olamıyor.Tamam kitapta zaten çok farklı bir durum var.Nate ile alakalı her şeyi biliyor ve ister istemez bu ikiliyi yakınlaştırıyor .Ama Swayze sürekli sevgilisi Griffin’in ne kadar seksi olduğunu söyleyip onu görünce üstüne atlarken,diğer tarafta Nate’e de kendini kaptırıyor.Onu da seksi buluyor,rüyasında onunla birlikte olduğunu görüp bildiğin flörtleşiyor.İkisi de sınırı geçmedi evet ama kesinlikle bu şekilde düşünmek ve davranmak da aldatma bana göre .Bence yazar ikinci kitapta korktuğum şeyi yapacak.Bu ara okuduğum kitaplarda aşkı basitleştirme olayı beni bitirdi. Seriye yine de devam edeceğim çünkü çok fazla bilinmeyen olay var.Sonu da çok heyecanlı bitti.Ama favorim olacağını sanmıyorum.Duygular bana geçmediği için ortalama kaldı benim için. Yetişkin içerik uyarımı yapıp yorumumu bitiriyorum.
2023 104. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2023 16:21
“Swayze, babasının ölümünden bu yana psikolojik destek almaktadır. Bir gün, seans bitiminde çok yakindan tanıdığına emin olduğu Nate ile karşilaşir ve ona selam verir. Nate onu tanımaz, Sayze de tam olarak nereden taniştiklarıni bir türlü anlatamaz. Çünkü kendisi de bilmiyordur. Aynı gün, bebek bakicılığı için gittiği iş görüşmesinde, genç kadınin karşısına yine Nate çıkar. Tuhaf olan, Swayze'nin Nate hakkında her şeyi bilmesi ama nereden bildiğini kendine bile açıklayamamasidir. Ondan on beş yaş daha küçük olmasına rağmen Nate'in çocukluğuna dair her şeyi çok net bir biçimde hatirliyor, jest ve mimiklerinden ne hissettiğini anlayabiliyordur.…” Arka kapak yazısını okuyupta kitabı almamak olmaz diye düşünüp çıkar çıkmaz aldığım kitaplardan Uyumsuz ve kesinlikle iyi ki alıp okumuşum dedim. Kitabı okumaya başlayınca ilk karşılaşma da tahmin ettiğim teori üzerinden kitap ilerlemeye başladı ki bu durum benim açımdan heyecan düzeyini bir tık yükseltti. Zaten kitaba başlayıp Nate ile tanışınca hemen anlıyorsunuz olayı ama o yumuşak gerilim, Swayz ın o gel gitleri falan derken okurken inanılmaz heyecan yaptım nedense Böyle bir duruma düşmek cidden istemezdim zira kadının hayatı boyunca yaşadığı o gariplikler ailesinin tavırları tımarhanelik olmaması cidden bir mucize Nate ve aralarında ki arkadaşlık inanılmaz güzel ve soft du..diğer yandan Swayze min sevgilisi Griffin tüm bekarlara bir Griff diliyorum diyeyim gerisini siz anlayın öyle kibar öyle centilmendi ki tabi böyle olması bir yandan da beni korkutuyor zira her an ondan bir şey çıkacak diye tedirgin oluyorum. Netice olarak içeriğine dair fazla bir şey söyleyemiyorum zira Spoi olur..ben keyifle okudum kitabı, finali bıçak sırtı bittiği içinde ikincisi için oldukça heyecanlıyım. Şayet farklı bir şeyler okumak
1000k
2025 23. kitabı
Okunma: 20 Mart 2025 14:55
Selamlar Sevgili dendeninyorungesi tavsiyesi ile okunan bu kitabı sevdim Kolay. akıcı, sonunu merak ettiren bir kitap Konusu Swvayz yaşamında görmediği, tanımadığı bilgilere sahip. Ailesi Swayz ı sürekli doktorlara götürüyorlar, sürekli kızcağıza testler yapılsa da bir netice alınamıyor . Pei bu durumun açıklaması ne olabilir? Swayz da bu durumdan hoşnut olmasa da bu şekilde yaşama alışıyor. Babasının ölümünden sonra psikologdan destek alır. psikoloğa Orada çocukluğunda tanıdığı Nate’i görür. Nate ile ilgili çocukluğuna dair bilgiler hatırlar hatırlamasına ama Swayz ,Nate i hiç tanımamıştır :))) Ve ve ve sonrasında, çocuk bakıcılığı için bir iş başvurusu yapan Sways bir görüşmeye gider ve bura da kim çıkar karşısına , elbette yer Nate’n .Doğum esnasın da eşini kaybeden Nate kızına bir akıcı arıyordur .Bu karşılaşma sonucu olay örgüsü gelişiyor v Ben heyecanla okudum acaba son ne olacak acaba diye :) sonunda ummadoğım bir şekilde bitti. Bu kitabın 2 tane devam kitabı varmış :)))) . Şimdi diğer kitabı nasıl okumam Swayz ve hayatının aşkı Griffin ve Nate, bakalım 2 kitapta beni neler bekliyor.
2025 24. kitabı
Okunma: 21 Mart 2025 15:12
Kitabın basım tarihine baktım ne zaman almışım diye 2018 yılından beri elimde olan ve ne yazık ki okumadığım bir kitap Zamansız. Neden okumamışım acaba, halbuki tavsiyeyle almıştım ve beğeneceğimi de biliyordum. Ki yanılmadım da... Transcend Serisi'nin ilk kitabı. Seri üç kitaptan oluşuyor ve her kitap birbirinin devamı olduğu için sıralı okunması gerekiyor. Aradan başlarsanız anlamayabilirsiniz bu yüzden sıralı okuyun. Üç kitapta çıktığı için size tavsiyem peş peşe okuyun çünkü ben şimdi ikinci kitaba başlayacağım baya merak uyandırıcı bitti kitap ve devamında ne olacak merak etmeden duramıyorum da. Detaylı Yorum için: illekitap.blogspot.com/2025/03/jewel-e...