Çünkü sıkıntı yanı başımda. Yardım edecek kimse yok. Boğalar kuşatıyor beni. Azgın başan boğaları sarıyor çevremi. Kükreyerek avını parçalayan aslanlar gibi ağızlarını açıyorlar bana. Su gibi dökülüyorum. Bütün kemiklerim oynaklarından çıkıyor. Yüreğim bal mumu gibi içimde eriyor. Gücüm çömlek parçası gibi kurudu. Dilim damağıma yapışıyor. Beni ölüm toprağına yatırdın. Köpekler kuşatıyor beni. Kötüler sürüsü çevremi sarıyor. Ellerimi ayaklarımı deliyorlar. Bütün kemiklerimi sayar oldum. Gözlerini dikmiş bana bakıyorlar.
Zebur
📚🔔 Tatil zili çaldı!
Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞
Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Ey aptallar! Ne zaman akıllanacaksınız? Kulağı yaratan işitmez mi? Göze biçim veren görmez mi? Ulusları yola getiren yargılamaz mı? İnsanı eğiten bilmez mi? Rab, insanın düşüncelerinin boş olduğunu bilir.Zebur
Bir soluk gibi tükeniyor yıllarımız. Ömrümüz yetmiş yıl sürüyor. Bilemedin seksen, o da sağlıklıysak. En güzel yıllarda, zahmetle, kederle geçiyor. Çabucak bitiyor, uçup gidiyoruz.Zebur