The Marcelli Family Serisi 2

Zor Kadın

Susan Mallery
Tahmini Okuma Süresi:
8 sa. 47 dk.
Sayfa Sayısı:
310
Basım Tarihi:
Temmuz 2011
Yayınevi:
Koridor Yayınları
Orijinal Adı:
The Sassy One
ISBN:
9786054188796
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar

Yorumlar ve İncelemeler

7/10
·310 syf.··
2018 28. kitabı
·
31 saatte okudu
·
Okunma: 09 Mayıs 2018 17:06
Yazarın serideki ikinci romanı olmasından ve birincisine (Işıldayan) bayılmamdan dolayı başlamıştım. Ama ilginçtir ki girizgahı birinci romanda yaptığı için taşların daha çok oturduğu, daha beni mest edecek bir roman beklerken hayal kırıklığına uğradım. Roman boyunca hep bir şeyler eksik kalmış hissi sürdü gitti. Frencesca ile Sam'in ilişkisinin başlangıcı da sonu da damdan düşmeydi açıkçası. Romanın giriş ve sonuç bölümlerinin arasında dünya olay yaşandı ve bunlar detayı ile anlatıldı. Ve karakterlerin olaylar karşısındaki tutumlarının evrimleşmesi oldukça başarılı bir şekilde ele alındı. Ama ne Frencesca'nın zorluğu vardı ortada ne de onca hakaret ve aşağılamanın ardından gelen ağırlık. Işıldayan'da da Frencesca'dan bahsedilmişti ve açıkçası onu okumamış olsaydım Frencesca'nın kişiliği, çalışmaları ve varmaya çalıştığı nokta konusunda oldukça cahil kalırdım. Güya bu romanda da birkaç kez araştırmalarından bahsedilmişti ve hatta girişte bunun üzerine kurulmuştu ama onun iradesini oluşturan tarzı ve tavrı verilememişti. Sam de bir dengesiz geldi bana nedense!! İki uç duygu arasında maşşallah ışık hızıyla yol kat edebiliyordu:I Diyeceğim o ki Işıldayan gerçekten güzeldi. Zor kadın...Eh işte.
Zor KadınSusan Mallery · Koridor Yayınları · 201169 okunma
7/10
·310 syf.··
2018 131. kitabı
·
5 saatte okudu
·
Okunma: 06 Ekim 2018 17:57
Zor Kadın (The Marcelli Family Serisi 2) Susan Mallery Bu kitabın isminizi zor kadın olmuş anlamadım. Oldukça iyi sıradan ve beklenen davranışları vardı. Heyecan yoktu tek düze devam eden cümlelerle çevriliydi. Sam kadar basit birini okumadım sanırım neyse beklediğim gibi değildi sadece aile kısmı tutulur tarafıydı kitabın o kadar. Beğenmedim. Merak ettiğim kitapta yokmus zaten yıkıldım
Zor KadınSusan Mallery · Koridor Yayınları · 201169 okunma
Puan vermedi·310 syf.··
2025 28. kitabı
Francesca Marcelli, ailesinin planladığı gibi on sekiz yaşında evlenir. Ancak birkaç yıl sonra, parlak bir gelecek, öğrenme tutkusu ve onu çapkın CEO Sam Reese'in kollarına götüren riskli bir deneyle karşı karşıya bulur. Sam, Francesca'dan hoşlanır ve geçmişinden gelen bir sırrın kapıya dayanmasıyla onu daha yakınında istemeye başlar. Francesca'nın da kendine sakladığı sırlar vardır ve bu sırlar, sonuna kadar bekar kalmaya niyetli bu adamın gerçek duygularını ortaya çıkartabilecek niteliktedir. Hikaye, Francesca'nın genç yaşta evlenmesiyle başlar, ancak daha sonra hayatında farklı bir yön arayışına girmesiyle devam eder. Bu arayış onu Sam Reese ile tanışmaya ve onunla bir ilişki yaşamaya iter. Sam, Francesca'ya karşı yoğun duygular beslemeye başlar, ancak geçmişinden gelen bir sır, bu duygusal yakınlaşmayı karmaşıklaştırır. Aynı zamanda Francesca da kendi geçmişiyle ilgili sırlar taşımaktadır ve bu sırlar, Sam'in duygularını ve ilişkilerini derinden etkileyebilecek potansiyele sahiptir. Roman, bu iki karakterin arasındaki çekim, sırlar ve geçmişle yüzleşme temalarını işleyerek ilerler.
Zor KadınSusan Mallery · Koridor Yayınları · 201169 okunma
Reklam

Yazar Hakkında

Susan MalleryYazar · 28 kitap
Susan Mallery, kentsel olmayan, birbirine sıkı sıkıya bağlı topluluklarda geçen popüler aşk romanlarının Amerikalı bir yazarıdır. Hayvanlara olan sevgisinden dolayı kitaplarında evcil hayvanlar önemli bir yer tutar. New York Times'ın en çok satan yazarlarından biri olan Susan Mallery kadınlar ve ilişkileriyle ilgili yazdığı duygusal ve zekice hikayeleriyle milyonlarca okurun gönlünde taht kurmuştur. Eleştirmenler yazarın romanlarını büyük bir beceriyle harmanladığını yazmışlardır. Yazar eleştirmenlerin yazdıklarıyla mutlu olsa da okurlardan gelen tepkilere daha çok mutlu oluyor. Seattle'da ailesiyle birlikte yaşıyor.