The Marcelli Family Serisi 1

Işıldayan

Susan Mallery
Tahmini Okuma Süresi:
8 sa. 47 dk.
Sayfa Sayısı:
310
Basım Tarihi:
Ekim 2010
Yayınevi:
Koridor Yayınları
Orijinal Adı:
The Sparkling One
ISBN:
9786054188598
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

5/10
·310 syf.··
2020 165. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 05 Kasım 2020 02:38
Aile hikâyelerini okumaya bayıldığım için Marcelli ailesiyle tanışmaya çok hevesliydim. Tatlı ve keyifli bir aile olacaklarını, hikâyelerini severek okuyacağımı düşünüyordum. Geçmiş zamandan
IşıldayanSusan Mallery · Koridor Yayınları · 2010105 okunma
Puan vermedi·310 syf.··
2025 23. kitabı
Kitap, Katie Marcelli'nin hayatını ve aşk arayışını anlatıyor. Çocukken bir kurbağayı öperek prensini bulacağına inanan Katie, büyüdüğünde bu inancını yitirir. Ancak karşısına çıkan çekici avukat Zach Stryker, Katie'nin hayatında yeni bir sayfa açmasına neden olur. Katie, iş hayatında başarılı ve bağımsız bir kadındır ancak özel hayatında aradığı mutluluğu henüz bulamamıştır. Zach ile tanışması, Katie'nin hem duygusal hem de profesyonel anlamda hayatında önemli değişikliklere yol açar. Kitap, Katie'nin aşk, aile ve kariyer arasında denge kurma çabasını ve bu süreçte yaşadığı içsel dönüşümü konu alıyor.
IşıldayanSusan Mallery · Koridor Yayınları · 2010105 okunma
10/10
·310 syf.··
Beğendi
·
2018 130. kitabı
·
16 saatte okudu
·
Okunma: 06 Ekim 2018 13:23
Işıldayan (The Marcelli Family Serisi 1) Susan Mallery Ne tatlı bir hikayeydi böyle bayıldım. Aileye aşklara ve o tatlı Kate'e. İnsanların hayatları bazen istemedikleri şeyleri önüne getirebiliyor ve aile ve aşk hepsini silip yenisini ortaya koyuyor. İşte hikaye böyle bir şeydi Zach oğlunu korunmaya çalışan bir baba ve Kate işi kardeşi ailesi ve patronu arasında kalan harika bir kadın Ben sevdim Kate Zach ve ikisinin arasında ki uyumunu ve merakla diğer mükemmel aile üyelerini okumak istiyorum
IşıldayanSusan Mallery · Koridor Yayınları · 2010105 okunma
6/10
·310 syf.··
2020 117. kitabı
·
4 saatte okudu
·
Okunma: 17 Ekim 2020 14:34
Atlaya atlaya okuduğum bir kitaptı. Aşırı derece aile meselelerinde boğulmuş. Aşk falan hiç bişi hissedemiyorsunuz. Sıkıcıydı aslında bu tarz kitapları eğlenceli bulurdum ama sevmedim bu aileyi.
IşıldayanSusan Mallery · Koridor Yayınları · 2010105 okunma

Yazar Hakkında

Susan MalleryYazar · 28 kitap
Susan Mallery, kentsel olmayan, birbirine sıkı sıkıya bağlı topluluklarda geçen popüler aşk romanlarının Amerikalı bir yazarıdır. Hayvanlara olan sevgisinden dolayı kitaplarında evcil hayvanlar önemli bir yer tutar. New York Times'ın en çok satan yazarlarından biri olan Susan Mallery kadınlar ve ilişkileriyle ilgili yazdığı duygusal ve zekice hikayeleriyle milyonlarca okurun gönlünde taht kurmuştur. Eleştirmenler yazarın romanlarını büyük bir beceriyle harmanladığını yazmışlardır. Yazar eleştirmenlerin yazdıklarıyla mutlu olsa da okurlardan gelen tepkilere daha çok mutlu oluyor. Seattle'da ailesiyle birlikte yaşıyor.