Lone Stars Sisters Serisi 4

Hot on Her Heels
Sıralamalar

2025 58. kitabı
Okunma: 13 Ekim 2025 23:47
İlk 3 kitabı okumadım, direkt bundan başladım ve pişman değilim. Sadece anlamadığım şey şu: Bu Garth denilen eleman 3 kitap boyunca kötü karakterken, tüm ana karakterlerimize bela olmuşken nasıl bu kitapta hemen her şey tatlıya bağlandı, onu anlamıyorum. Az buçuk bir şeyden bahsetmiyoruz; bu Garth ilk 3 kitapta bayağı şeyler yapmış. Yazar kaos ihtiyacını Garth ile karşılayıp kızların ilişkilerine bile çomak sokup dram katmışken, birden hepsi “gel ya, sen de ailemizdensin” diyerek adamı kanatları altına aldılar. İşleyiş süreci bok gibi. Kız karakterimiz Dana’yı “Garth’ı bir yokla” diye tutuyorlar. Neymiş, kötü adam mı iyi adam mı olduğunu onu kışkırtarak bakacağız falan filan… Dana da tamam diyor, dedektifliğe başlıyor, adamın peşinden ayrılmayacakmış. Ya Allah aşkına, adam 3 kitap boyunca kötü, tamam mı? Siz bir “yoklayalım” diye Dana’yı ayarlıyorsunuz. Ulan bu Dana niye adamın dibine dibine girip akşam yemekleri yiyerek sabahına evine dönüyor aq? Nerede takip oğlum, böyle mi olur takip, izleme filan? Hiç mi zeki bir karakter yok da şey diye düşünmez: “Bu Garth tehlikeli bir adam, gözünün önünde olmaya devam edersek numaradan iyi davranmaya devam eder, biraz uzaktan takip yapalım.” Der ve uzaktan izler adamı. Bakar çevresine, nasıl davranıyor, nasıl birisi gözlemler. Dakka birden adamın evine girip “seni gözlemleyeceğim kızlar dedi.", pat pat pat Çin yemekleri, İtalyan yemekleri bilmem neler… Böyle şey mi olur canlarım? Bu takip meseleleri, emin olma süreçleri de zaten çok kısa sürdü. Bir baktık, Garth’tan emin olmuşlar; aralarına almışlar, takılıyorlar. Diğer yandan bir baktık, Garth’la Dana birden koltukta sevişmeye başlıyor. Kafayı yedim ya, çok kötüydü. İnsan biraz durulur, yavaş yavaş işleyişi yazar. Her şey o kadar hızlı oluyor ki tat alamıyorsun. Ben
2024 124. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2024 20:51
Hello Lone Star Sisters serisi okunan son kitapla bitmiş oldu. Güzel keyifli bir Reread yaşandı. Elim değmişken yazarın bir diğer serisi olan ve maalesef tamamlanmayan Bakery Sisters serisine de başladım. Madem bir işe giriştik tamamlayalım değil mi ^_^ Bu kitapta Titan kardeşler arasına sonradan katılan ve intikam duygusuyla yanıp tutuşan Garth Duncan'ın bir Titan olma hikâyesini okuyoruz. Yıllar önce sözde babasının hasta annesi için ameliyat parasını vermeyişi Garth'ın içinde önce derin bir yaraya sonrada inanilmaz bir öfkeye dönüşür. (Pislik adam) Garth yıllar içerisinde saygın kocaman zengin bir iş adamı olur. Artık tek amacımız Jed Titan'ın elinde avucunda ne varsa almak onu beş parasız bırakmak var. Ve bu uğurda ilk üç kitabın kahramanı Titan kızkardeşleri bile hedef alır. İntikam oyunlarına devam ederken kızkardeşlerine en yakın arkadaşı olan Şerif Dana'da işin içine girince olaylar birde Aşkın Peşinde koşmayı gerektirdi ki bu Garth'ın kesinlikle planlamadığı bir durum. . . Okumayan yoktur ama yinede belirtmekte fayda var. Baskısı tükenmeden bu seriyi mutlaka ama mutlaka okuyun. Sonra vay efendim benim haberim yoktu da okuyamadım şimdide baskısı yok demeyin. Duydum ki seri epeyce de indirimdeymil. Kaçırmayın! Buyrunuz bu da seri sıralaması. 1. Bana Bir Aşk Borçlusun 2. Aşkın İki Yüzü 3. Hüznün Gölgesinde Aşk 4. Aşkım Peşinde . . Alın OKUYUN ve OKUTUN
2025 6. kitabı
Güzel bir seriyi bitirmenin hem mutluluğu hem hüznünü yaşıyorum şuan. Titan kardeşlere bayıldım!Nihayet Garth'ın ve Dana'nın hikayesini okuyabildik. Aşk, polisiye, hüzün, dram, sevinç, aile... Ne ararsan vardı seride. Umarım yazarın diğer kitaplarını da okuma fırsatı bulurum. Yoğun geçen şu günlerde ilaç gibi geldi diyebilirim. Yazarın bakery sisters serisini de okuyun mutlaka. O seri de oldukça güzel ve eğlenerek okuduğum bir seriydi.
2016 42. kitabı
4 kitaplık serinin sonuncusu ve bence en güzeliydi. İlk kitapta iyiydi fakat ikincisi ve üçüncüsü okunmasa da olur türündendi. Hatta bu yüzden bu kitaptan hiç ümidim yoktu. Serinin başından beri kız kardeşlerin başına bela olan üvey abileri Garth ve sert polis kızımız kızların koruyucusu Dana ile ilgili. Maalesef ki olay ve duygu yoğunluğunu anlayabilmek için diğer kitapları okumuş olmanız lazım. Serinin başından beri kötü adam olan Garth aslında en sevdiğim karakter oldu. Dana'da aynı şekilde. Kitabın sonunda Jed'e bile üzülüyorsunuz haberiniz ola ....
2018 135. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2018 21:56
Aşkın Peşinde (Lone Stars Sisters Serisi 4) Susan Mallery Bir serinin daha sonuna geldim. Gör ve güzeldi. Bir babanın acısını görskte bir ailenin varlığını ve kardeşlere sahip olmanın güzelliğini hissetmek harikaydı. Ya dana arkadaşlığın en güzel örneğiydi. Daha fazla yazmayayım sopi olur. Güzeldi okuyun mutlaka . Gerçi çok geç kaldığım bir seriydi biliyorum
2022 30. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2022 00:00
Çok güzeldi. Aşırı güzeldi. Bu kitap konusunda beklentim çok yüksekti ve tam anlamıyla o kadar iyi karşılandı ki çok mesudum. Bu kitap, Titan kardeşlerin en yakın arkadaşı Dana ile ağabeyleri Gray'in hikâyesiydi. İkisi de müthiş güçlü karakterler, uyum ve iletişim konusunda harikalardı, okurken aşırı keyif aldığım bir ikiliydi. İzzy, Gray'in kötü biri olmadığına inanıyor ve sevgiyle birlikte ailelerine katılması gerektiğini düşünüyor. Bu isteğini diğer iki kız kardeşiyle paylaşmasıyla bir plan oluşturuluyor ve bu husus da Dana ve Gray'in yakınlaşmasına sebep oluyor. Ve hikayemiz, tutku dolu, sürtüşmeli, komik bir ilişki ve aşka evrilirken, diğer tarafta Jed gibi asıl kötü karakteri indirme planları dönüyor ve işler kızışıyor. Titan kız kardeşlerine zaten bayılıyordum ama Dana ve Gray harika oldular. Bu serideki hoşlanmadığım şey, bir önceki kitaptaki karakterlerin tatlı anlarına ufak da olsa değinilmemesi; uzak planda bahsedilmesinden bahsetmiyorum. Diğer üç kitaba nazaran bu kitapta daha çok diğer karakterleri gördük ama ikili sıcak anlara davet edilmedik. Buna bir miktar üzgünüm. Bunun dışında Gray'in intikam hırsını anlamamak mümkün değil ve Jed Titan her şeyi ve daha fazlasını kesinlikle hak ediyordu ama en sona doğru öğrendiğimiz bilgiler biraz şaşırttı, bir şeyi değiştirmese de... beklenmedikti. En sonunda ise tüm karakterin mutluluğuna değinilmesinin yanında, Gray ve Dana'nın güzel ilişkilerini gayet güzel bir şekilde noktaladık.

Susan MalleryYazar · 28 kitap
Susan Mallery, kentsel olmayan, birbirine sıkı sıkıya bağlı topluluklarda geçen popüler aşk romanlarının Amerikalı bir yazarıdır. Hayvanlara olan sevgisinden dolayı kitaplarında evcil hayvanlar önemli bir yer tutar. New York Times'ın en çok satan yazarlarından biri olan Susan Mallery kadınlar ve ilişkileriyle ilgili yazdığı duygusal ve zekice hikayeleriyle milyonlarca okurun gönlünde taht kurmuştur. Eleştirmenler yazarın romanlarını büyük bir beceriyle harmanladığını yazmışlardır. Yazar eleştirmenlerin yazdıklarıyla mutlu olsa da okurlardan gelen tepkilere daha çok mutlu oluyor. Seattle'da ailesiyle birlikte yaşıyor.