2

2024 Tayfa

0 üye
Takip
Baydığını düşünürken sonlarda meraktan bayılıyordum.
9/10
·312 syf.··
Beğendi
·
2024 9. kitabı
Kitap kapağı tasarımından mı yoksa dahilerden bahsedince okunmayacağının düşünülmesinden midir bilmem ama bu kadar az okumayı hak etmeyen bir kitap. İlk başlarda kitaba odaklanamadım hatta yarım bıraktım üç kitap bitirdim ve sonunda elime aldım ki iyi ki de almışım. Sonu çok iyi bağlandı. Suçluyu hiç tahmin edememiştim ve çıkan kişi beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum. Trixie'nin Sherlock kadar olmasa da (Kimse bir Benedict kadar iyi Sherlock olamaz) olayı sonunda çözmesi mükemmeldi.
2024 Tayfa
Benden Daha Kötüsü Varsa O da SensinLily Anderson · Artemis Yayınları · 202357 okunma
Dördüncü kanattan sonra periler ve yaratıklar çok etkilemedi
8/10
·224 syf.··
2024 11. kitabı
Güzel kitaptı ama çok sevemedim her şey bir anda oldu ve bitti ama devamını merak ediyorum. İndigo serinin ikinci kitabı hakkında bir bilgi vermiyor malesef. Bu yıl çıkartacakları kitaplar arasında olsa güzel olur. Kitapta olaylar hızlı geliştiği için adapte olamadım. Ana karakterimizin kişiliğini iyi oluşturmuş ama yan karakterleri çok tanıyamıyoruz. İkinci kitapta detaylı bir anlatım olur umarım.
2024 Tayfa
Peri AvcısıSarah K. L. Wilson · İndigo Kitap · 2023108 okunma
Reklam
10/10
·320 syf.··
Beğendi
·
2023 40. kitabı
·
17 saatte okudu
·
Okunma: 17 Aralık 2023 14:32
Geçmiş ve şimdi ki zaman bağlantılı konulara bayılıyorum. Hele ki güçlü kadın karakterler varsa dadından yenmez :) Üç farklı karakterin ağzından olayları okuyoruz. Kitabın ilerleyişi merak uyandırıyor bu yüzden elden bırakması çok güçleşiyor. Hızlıca bitirdim ama incelemeleri yazmak benim için zor olduğundan anca yazabiliyorum buraya. Daha ilk sayfadan kitabın içine girmek isterseniz Kayıp Eczacı okuyun a dostlar.
2024 Tayfa
Kayıp EczacıSarah Penner · Yabancı Yayınları · 2023281 okunma
9/10
·272 syf.··
Beğendi
·
2024 1. kitabı
·
18 saatte okudu
·
Okunma: 01 Ocak 2024 12:22
Birinci kitaba göre iyiydi ama sonu çok hızlı gelişti. Birazcık detay verilse güzel olurdu. Kızımız kökenlerini buldu ve sonunda (fındık Halanın da dediği gibi) ceyomuz Anthony'e kavuştu. Bu çok spoiler olmuyor bence çünkü ters köşe ya da belirsiz bir şey hiç yok kitapta. Tahmin edilebilir yani. Takıldığım bir nokta Artemis milenyum ilk kitabın iç kapağını desenli yapıp ikinci kitabı niye tek renk yapmış keşke bunu da desenli yapsaymış.
2024 Tayfa
Delilah’ın Tüm RenkleriT. Y. Mazer · Artemis Yayınları · 2023108 okunma
8/10
·440 syf.··
Beğendi
·
2023 42. kitabı
N. G. Kabal öyle bir yazmış ki 2017-2018 lisede arka sırada hocaya göstermeden Wattpad okuduğum zamandaydım. Gerilim ve gizemi damarlarınıza kadar hissettiriyor. Karakterleri işleyişi çok iyi. Herkesten şüphe ettim ama öyle ters köşe oldum ki anlatamam. Okuyacaklar şimdiden iyi okumalar.
2024 Tayfa
SobeN. G. Kabal · Martı Yayınları · 20224,288 okunma
12. Sınıf Sayısal öğrencisine tavsiye vericek olsaydınız ne verirdiniz?
2024 Tayfa
Reklam