b

Ben’den

0 üye
Takip
Adına hayat denen bu savaştan çıkarsan, Bir daha hiç ölmezsin...
184 syf.
·
Puan vermedi
Not
Kitabı okurken bir psikolojik danışman olarak kendi kütüphanemde bulunan çoğu kitapla özdeşleştirip bildiğim yerlerden geleceğini sanıyordum. Ama bazı kitaplar da bazı teorik bilgiler de o an yaşanılan ilişkilerden, kırgınlıklardan bağımsız kalamıyormuş. Bir dost kaybettiğimi idrak ettiğim şu dönemimde anlaşmak ve anlaşılmak için yanıp tutuştuğum bir ilişkide yolun sonundayken karşımdaki insanın aslında kendi hayatında uçurumun kıyısında olduğunu ve bana değil kendine dahi iyi gelmek istemediğiyle tekrar yüzleştim. Ne kadar anlatmak ve anlaşmak istesem de bunun ancak karşılıklı olduğunda mümkün olacağını biliyorum. Umarım bir gün iyileşmek istersin ve umarım bir gün bu kitabı sen de okursun. Kendimde gördüklerim ve sende gördüklerimi görürsün. Umarım mutlu olmayı seçersin. Şimdilik hoşçakal…
İnsan Olmak
İnsan OlmakEngin Geçtan · Metis Yayınları · 202426bin okunma
Reklam
Babamla Aramda Geçen Konuşma
-Baba depremi hissettin mi? -Dışarıda olduğum için hissetmedim. -Peki, baba o kadar deprem oldu biz neden daha önce deprem çantası hazırlamadık? -Tamam hemen hazırlayın; ✅️Namaz ✅️Zekat ✅️Oruç ✅️Dua ✅️İbadet.
"Bittik diyordun ya baksana sen mi ben mi? Ben yerin dibindeyim sen yine ez geç beni. Bastığın yerlerde karanfiller çiçeklenir mi? Bilir misin niye karanfil sevdiğimi, Mayısla ekim arası yetiştiğini? Yetti mi sana hatırlatmaya bazı şeyleri, Yoksa unuttun mu solup yeşerdiğimiz tarihleri?"
“Gönlüm, masmavi suları bembeyaz köpüğü olan o denize girmekten yana. Mesele şu ki; yüzme bilmiyorum...„ H.A.~🌻☀️
Gülüşüne kaç kadeh kaldırdım Bir bilsen Kaç kadehte adını andım Gözlerim doldu Ağlayamadım Sen öyle güzel gülünce Baktım sadece Üstelik sen bana bakmazken Bende değilken baktım ben Seyrettim Her bir hareketini Bir manzara seyreder gibi Seyrettim Senli hayallere daldım Senli acılar büyüttüm içimde İliklerimde hissettim her birini Ve sen yine yokken Ben seni yaşatmaya çalıştım Her bir hücremde
Reklam