Biz al atların bulunduğu safta yan yana idik...
Seni boşuna mı seviyorum sanıyorsun? Biz, “Kalûbelâ”da beraber değil miydik? Ben o günü hatırlayamıyorum. Sen de hatırlayamazsın. Ama mutlaka yan yana idik. Tanrı buyruğuna beraber baş eğmedik mi? Evet demedik mi? Çünkü sensiz eksik oluyorum. Yarım oluyorum. Biz, birbirimize “Kalûbelâ”da vurulduk. Peteng Kalası önünde Hakan'ın buyruğunu hatırlıyor musun? Atlarımızı dört renge ayırıp yağıyı dört yönden kuşatmıştık. Biz al atların bulunduğu safta yan yana idik. Hiç unutmadım, doğudan esen bir hafif yel, san saçlarını ve börkünün yumuşak tüylerini dalgalandırıyordu. Saçlarını o günden beri seviyorum. Ağladığın zaman hep Ergenekon'u hatırlarım. Ergenekon'u unutmak istemiyorum. Hatırlamak için de seni ağlatmak mı gerek? O günün aşkına beni bağışla, su gibi akan kan aşkına, alınan* doğranan erler aşkına, geçit vermez dağlar ve bereketli soyumuz aşkına beni bağışla. İlteriş Kutluğ Kağan'ın buyruğuna ilk uyanlar biz değil miydik? Kurt başlı tuğlar altında yüce dağlardan geçitleri seyrediyorduk. Kartalca hür olmanın tadını birlikte tatmadık mı? Çoğalıp acuna yayılmaya gök kılıçlar üzerine andımız var. Nispetsiz cenkler içre gösterdiğimiz erlik ile kavuştuğumuz dileğe hamdolsun. Bugün gülüşlerini özledim. Güldüğün zaman, bembeyaz dişlerin görünür, güzel yüzünden her tarafa dolunay ışıkları yayılır. O zaman bir eşsiz toy olur ki; Dedem Korkut gelir, boy boylar, soy soylar, bize kutlu adlar koyar, alkış verir. Geçmişteki cümle toylarda beraberlik, geleceğin büyük toylarında da beraberliğimiz için gel Tanrıya yakaralım. Neydi o Cuma sabahı? Üstümüzde beyaz dua bulutları dolaşıyor, Çağrı beğin oğlu, bu dua bulutlarından örülü bir kaftana bürünüyordu. Alınlarımız yağız yere değdiğinde Tanrıdan gayrısına kulluk etmemenin sevincini sen de duymuyor muydun? Bin yıl önce secde ettiğimiz
Şiir
Yine geldi şu dolunay (bi de burcumda üstelik) içimdeki kurt kadın çıktı ve oldukça asabi öğleden önce part1 i yaşattı😡 du bakalım sonu hayrolsun 🤣🤣
Hayata Dair
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Bizim gruba atmalık kürt video lazım
Deli Kurt; Aslında potansiyel olarak sen bana verdiğin sözü tuttun. İzmir'de seni ilk gördüğüm an senin sözünün eri bir adam olduğunu anlamıştım zaten. Yani evet gerçekten de dediğin gibi yükünü yüklenmiş gelmişsin. Hâlâ konuşuyor olsaydık. Gelip yanıma bile otururdun ya da yemeğim bittikten sonra arkadaşının yanına davet ederdin. Yani aslında naz niyaz edeceğim bir durum kalmadı. O yüzden engelinden birini kaldıracağım 4-6 Temmuz arası. Sen kaldırmak istemeyebilirsin hazır hissetmeyebilirsin saygı duyarım ama alınmam darılmam. Hakkıdır derim. Üzülürüm sadece. Yalan yok. Geri de engel atmam ben beklerim. İletişim kur diye değil hakkını teslim etmek istiyorum. 1000kitaptaki engelini kaldıracağım. 4-6 Temmuz arası. Telegram için sana dediğim üç işaretten birini bekliyorum. Ve söz veriyorum sen engelini kaldırmış olsan dahi sana mesaj atıp da rahatsız etmem. Sana olan sevgimden şüpheye düşüyorsun. Sana bunu nasıl ispat edebilirim bilmiyorum ama ben seni ölen arkadaşıma bahsetmiştim. Yani seni gerçekten sevmesem can dostum olarak gördüğüm birine anlatmazdım heralde. Daha bugün yine anneme bahsettim. Sadece benim de cesaretim kırıldı. Tekrar gururum incinsin istemiyorum. O yüzden senden sadece bir sayı bırakmanı istiyorum. 4 - 5 - 6 hangi sayıyı seçersen saat tam 03.00'da engelini açarım. Hiçbir şey atmazsan da demek ki şu an hazır hissetmiyor der zamana bırakırım. Beyimdir doğrusunu bilir der beklerim. Bir sayı bırak hikayene, bilmem bi youtube şarkına bilmem ne. Seni çok özledim. Bunu yazarken de ağladım ölen dostumun üstüne yemin ederim ki.
Sorun şu ki: Güzelliğini bir kenara bırakacak olursak pekte ilginç değilsin,kabasın dost değilsin, soğuksun umarsızsın, biliyorum birinin bütün bunları bırakıp içindeki gerçek insanı görmesini istiyorsun ama bir insanın böyle bir çabaya girmesinin tek nedeni de güzelliğin olacaktır, garip değil mi? Yani kısacası başlı başına bir sorunsun. Kurt (Wolf)
Alıntı
Türklüğe düşmandı hep kin güderdi, Yahudiye yaltakçılık ederdi, Hıristiyan ile yola giderdi; Ermeniyi, Kürt sayardı bu deyyus! 📚Abdürrahim Karakoç
Şiir