m

X Yerine de Pek Güzel Kullanıyoruz
Haşlanmış yumurtayla mis gibi sağlıklı yaşama başlayıp yanında baştan çıkarıcı patates kızartması yemekle en az Socrates kadar suçluyum .
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?

m

, bir kitabı yarım bıraktı
Victor Hugo
8/10 · 152,8bin okunma
“İnsan her yerde aynı insandır; bir insanın yaratılışında asalet yoksa, kainatın tacını giyse yine de çıplak kalır.”
Sayfa 172
Kötülüğün Evrimi
Çocukken maksimum yapılabilecek kötülüğün “çimlere basmak” olduğunu düşünürdük. “Çimlere basmak yasaktır.” tabelaları korkulu rüyamızdı ve bu uzun yıllar devam etti ( 20’li yaşlara kadar). Çok saftık, çok( opsiyonel diyorum çünkü slak da denilebilir ).Bu kadar saftık(!) , bu kadar(!) 🤏
Kültür Yoksunluğu Çağımızın Vebası
“Tamamen aziz dostum , tamamen…Kararı size bırakıyorum : Kültürsüz, kültür yoksunu bir adamla karşı karşıyayız…” Meli’ye döndü. “ Siz onu iyi tanıyorsunuz o yüzden söyleyebilirsiniz: Giuseppe Villa edebiyatı, tarihi biliyor mu sizce??”