Elvan Kasaplar

Baba Desteği
Alexandra Hala benim giyim kuşamıma takmıştı.Pantolon giydiğim sürece kibar bir hanım olamazdım...ayrıca babamın yalnızlık hayatında bir güneş ışığı olmalıydım.Pantolon giyerek de bir güneş ışığı olunabileceğini söylediğim zaman halam,insanın bir güneş ışığı gibi davranmak zorunda olduğunu belirtti,iyi bir insan olarak doğmuş ama giderek her yıl daha kötü biri olmuştum.Beni çok kırıyor,sinirlendiriyordu ama bu konuyu Atticus'a sorduğumda ailede yeterince güneş ışığı bulunduğunu ve aldırmamamı söyledi.
Sayfa 109 - Epsilon·Kitabı okudu
Edebiyat
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Rose Aylmer, Jack Amca'nın kedisiydi.Güzel ve sarışın bir dişiydi.Jack Amca'nın hayatı boyunca birlikte olmaya dayanabildiği pek az dişiden biriydi, dediğine göre.
Sayfa 106 - Epsilon·Kitabı okudu
Edebiyat
Alexandra Hala'yı Everest Dağı'na benzetirdim.Çocukluğum boyunca hayatımda hep soğukluğuyla var olmuştu.
Sayfa 105 - Epsilon·Kitabı okudu
Edebiyat
Hayalet Duası :)
Işıklı melek, yaşayana can gerek; çekil yolumdan, yutma soluğumu içine çekerek
Sayfa 53 - Epsilon·Kitabı okudu
Öğretmenin kaybı
En son ben çıktığım için, onun sandalyeye çöküp elleriyle yüzünü kapattığını gördüm.Bana karşı iyi davranmış olsaydı ona üzülürdüm.Bu zavallı küçük şeye.
Sayfa 35 - Epsilon·Kitabı okudu