Mustafa akil

Mustafa akil
“Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım.”

Mustafa akil

, bir kitap okudu
Puan vermedi·222 syf.··
11 günde okudu
·
Okunma: 04 Kasım 2025 19:54
·
2025 27. kitabı
Sabahattin Ali
8.3/10 · 210,8bin okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Kuyucaklı Yusuf
Puan vermedi·222 syf.··
2025 27. kitabı
·
11 günde okudu
·
Okunma: 04 Kasım 2025 19:54
Kuyucaklı Yusuf, kalbimin en ince yerlerine dokunan, her satırında derin duygular barındıran bir kitaptı. Okumaya başladığım andan itibaren sayfalarının büyüsüne kapıldım; kendimi Yusuf’un sessiz, içe dönük dünyasında buldum. O kadar etkileyiciydi ki, içinden sayısız alıntı çıkardım ama yine de o dünyanın içinden çıkamadım. Bu kitap, duygularımı sessizce sarıp sarmalayan, bitse bile etkisini uzun süre hissettiren bir yolculuktu.
Kuyucaklı YusufSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 2025210,8bin okunma
Fakat Yusuf, yanından uzaklaşan ihsan'la birlikte, yalnız beş, on sene evveline ait çocukluk hatırlarının değil, bu şehirle olan bütün bağlarının da sürüklenip gittiğini zannetti.
köşesine gelince durup birbirlerinin yüzüne baktılar ve ayrıldılar. ikisinin içinde de hem uzun zaman sonra tekrar görüşmenin verdiği bir memnuniyet, hem de belki bir daha görüşmeyeceklerini sezmekten doğan bir hüzün vardı. Hayat, birbirinden ayırdıklarını, kısa bir müddet için tekrar yaklaştırı gibi olsa bile, uzun zaman yan yana bırakmıyordu.