MÜGE KAYA

MÜGE KAYA
@mugeslibrary
Bookstagram CoffeeandBooks️ MÜGE KAYA
"Bir şeylerin değişmesini istiyorsan, bir şeyleri yapma biçimini değiştirmen gerekir."
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
"Şikayet ettiğin o hayat belki de bir başkasının rüyasıdır. Başka yaşamlardan ders çıkarmayı bil."
“Yolun sonuna geldiğinde önemli olan tek şeyin sevgi ve aile olduğunu görüyorsun. Başka hiçbir şeyin bir önemi yok.”
“Kabullenmek gerekir. Ya elindekilerin farkına varıp yoluna devam edersin ya da sahip olamadıklarını düşünür durursun. “
"Yakın arkadaş olmak işte böyle bir şeydi. Anneniz ya da kız kardeşiniz gibi olurlardı; sizi çok sinirlendirebilir, ağlatabilir ve kalbinizi kırabilirlerdi ama sonunda zor zamanlarınızda daima yanı başınızda olur, en kötü gününüzde bile sizi güldürmeyi başarırlardı."