Alt katımda oturan kızın sadece neşeli bir ev arkadaşı değil, kapalı kapılar ardında bambaşka bir problemle savaşan biri olduğu düşüncesi içimi ürpertti.
Sayfa 67 - Ephesus Yayınları
Alıntı
Çanakkale'den Akdeniz'e giden balığın lezzeti bozulur. Binde 6'dır Karadeniz'in tuzu, binde 36'dır Akdeniz'in tuzu. Ondan fark eder. Oraya girdi mi lezzeti bozuluyor. Bir de tabii soğuk suda daha lezzetli olur. Karadeniz'de soğuk, Akdeniz'de sıcak. 30 dereceye yakın su var. Çorba gibi bir şey o.
Sayfa 276·Kitabı okuyor
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Yakında bu güçten mahrum kalacağız.
Ah, özgür ve neşeli konuşmaların aydınlık gücü! Bu güç, içindeki korkuya rağmen sözcüklerin birden insanın ağzından dökülmesiyle ortaya çıkıyor.
Akdeniz balığı pek lezzetli değildir. Neden değildir? Tuzu çoktur.
Sayfa 276·Kitabı okuyor
“Neşeli ya da hüzünlü olmaya sürükleyen bahaneler tüketildiğinde, ikisini de saf halde yaşamak mümkün olur: delilerin arasına böyle katılınır...”
Sayfa 89 - Boşluğun Kaynağında·Kitabı okudu
"Menderes İmarı" denen hareket odur. İstanbul'un karakterini perişan eden alçakça bir harekettir.
Sayfa 272·Kitabı okuyor