...Tamu massif yanardağının civarlarında bekliyorum seni,
bilirsin yanmak bizim işimiz.
Şimdi Galileo'nun dediği gibi yuvarlaksa şayet dünya, oniki hayvanlı takvimin elbet bir günü yüzün denk gelecek bana.
sahi gelecek misin?
niyetin yoksa Burj Khalifa'ya çıkarak en yüksekten intihar eden kişi olarak rekorlar kitabına girmeyi düşünüyorum.
ve iyi dinle, Peygamber Efendimiz; kabirlerinizi derinleştiriniz, geniş tutunuz ve iyi yapınız buyurmuştur.. o yüzden mezarımın derinliği mariana çukuruna eş değer olsun.
sonra imha et yazdığım hasar raporlarını, naaş portremi de Salvador Dali çizsin çünkü Picasso namahrem Mona Lisa'yı çizerek zina yaptı.
bu arada rica etsem FBI kayıtlarınada geçebilir mi adım, sonra paranormal activity kıvamında bir korku filmi çekilsin isterim.
sakın sen korkma ama!
çünkü bu yazdıklarım;
testesterondan değil,
yürekten ilham alınarak yazılan satırlar.
velhâsıl katiyen pearl harbor baskını Japonların ahmaklığı, pezevenklerin yüzünden kim bilir kaç şair öldü Hiroşima'da.
neyse..
Antartikada ki kutup ayılarına selam olsun buradan, biliyorsun zor şartlar altında yaşıyorlar ben gibi.