Sümeyye Acarkan

İnsanlar şehir gibiydi. Bazı kötü yönleri var diye bütün şehirden nefret etmezdiniz. Sevmediğiniz yanları, birkaç tane tehlikeli ara sokağı ve mahallesi olabilirdi ama bir şehri yaşanır kılan şey iyi yönleriydi.
Sayfa 47·Kitabı okudu
İnsan
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
Her yaşam milyonlarca seçim ihtiva eder. Kimi büyük, kimi küçük. Fakat bir kararın yerine başka bir karar geçtiğinde, bütün sonuçlar değişir. Dönüşü olmayan bir sapma gerçekleşir ve bu da başka sapmalara yol açar. 
Sayfa 31·Kitabı okudu
Seçim
Nora kendini düşündüğünde - ki son zamanlarda gitgide daha çok düşünmeye başlamıştı - ancak olmadığı şeyler aracılığıyla düşünebiliyordu. Olmayı beceremediği şeyler aracılığıyla. Olmayı beceremediği çok fazla şey vardı. Zihninde sürekli tekrarlanan pişmanlıklar. Boşa harcadığı fırsatların bu kadar çok olması cidden acınacak bir durumdu.
Sayfa 30·Kitabı okudu
Pişmanlık
"O şekilde ölemezsin." "Nedenmiş o?" "Ölüme gidilmez. Ölüm sana gelir."
Sayfa 29·Kitabı okudu
Ölüm
Kendisi olmasa, herkesin daha iyi olacağı düşüncesini hatırladı. Kara dediklere fazla yaklaşırsanız, yerçekimi kuvvetiyle sizi kendi karanlık, kasvetli gerçekliklerinin içine çekerler. 
Sayfa 21·Kitabı okudu
Alıntı