Ayşe Akgün

robenson
Anlaşıldı, ben bayrakları değil insanları seviyorum. Öyleyse yuvarlak dünyanın üstünden akıp geçen yıldızlara bakan vapurlarda ömrüm geçecek.
Sayfa 102·Kitabı okudu
Reklam
Stelyanos Hrisopulos Gemisi
Fakat toprağın üstünde koşan, onun üstünde beş on para kazanmak kaygısıyla dönüp dolaşan insanlar ne tuhaf mahluklardı. Ve denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar ne zevksiz mahluklardı
Sayfa 14·Kitabı okudu

Ayşe Akgün

, bir kitap okudu
9/10
·184 syf.·
Beğendi
·
25 saatte okudu
·
2021 99. kitabı
José Mauro de Vasconcelos
8.9/10 · 275,3bin okunma
Şefkat parça parça meydana getirilen bir şeydir
“Daha anlatsana ,” dedim. “Hoşuna mı gitti?” “Hem de çok. Seninle sekiz yüz elli iki bin kilometre boyunca hiç durmadan laflamak isterdim.” “Benzinimiz yeter mi ki?” “Yalancıktan doldursak yeter.”
Sayfa 157 - portuga & zeze·Kitabı okudu
Evet , öldüreceğim.Çoktan başladım bile.Öldürmek derken öyle Buck Jones’un tabancasını alıp dan diye öldürmeyi kastetmiyorum. Öyle değil.Kastettiğim onu kalbimde öldürmek . İyiliğini istemekten vazgeçmek. Derken bir gün ölüp gidecek.
Sayfa 146·Kitabı okudu
Reklam