Kanun gereği, öldürdüğümüz masumların kaydını tutmakla yükümlüyüz.
Sayfa 11 - Akıl sağlığımı seviyordum·Kitabı okuyor
Alıntı
"-Sizin açınızdan değişen hiçbir şey yok. -Her şey değişti, efendim. -Belki yakında her şey yeniden değişir."
Reklam
"Her devşirme beraberinde yeni bir ders getiriyordu ve bugünkü ders de hiç unutamayacağı türdendi. Emirlerin kutsallığı... ve onlara ne zaman itaatsizlik etmek gerektiğini bilecek bilgelik."
"sadece emellerimizi değil, duygularımızı da yazmamız gerektiği öğretilir bize çünkü bizim de duygularımız olduğu bilinmeli.vicdan azabı. pişmanlık.taşınamayacak kadar büyük bir hüzün. çünkü bu duyguları hissetmeseydik ne tür canavarlara dönüşürdük?"
"herkesin suçlu olduğu bir şey vardır ve hayat bunun etrafına kaç katman sarmış olursa olsun, herkes çocukluk masumiyetinin anısını içinde taşımaya devam eder."
Tırpan
Korkunun gölgesindeki umut , dünyanın en güçlü motivasyon kaynağıydı.
Reklam
Reklam