Yorum

Pelin isimli okurun asıl gönderisini gör
Henri BergsonHenri Bergson ‘un terminolojisine göre yazılmış ve ben bu filozofun hiçbir kitabını okumadım 😩 ( GülmeGülme hariç )
'Gülme' nasıldı?
Mustafa A.Mustafa A. gülmeyi iki kere okudum. 2. Ke Okuduğumda benim için kritik bir dönemdi dalga geçmek ve alay etmek küçümsemek üzerine bir döngüdeydim. Üstüne Gülme’yi okuyunca daha anlaşılır oldu. Çok zor üst düzey bir kitaptı. Ruh haline uyum isteyen bir tür felsefe kitabı. Çevirisi de çok önemli zeplin yayınevinden okumuştum fena değildi.
PelinPelin Ben de İş Bankası Yayınları var. Başlayıp hiçbir şey anlamamıştım geçen sene. Tekrar deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim.;)
Mustafa A.Mustafa A. hocam öyle bir şeydi ki Gülme; ilk okuduğumla ikinci okuduğum arasında 4 yıl var fakat 2 ayrı kitap okumuş gibi olmuştum. 😂
4 yıl okuma maratonunda çok uzun bir süre. Aslında hangi kitabı 4 yıl arayla okusak farklı insan olarak okuruz. ;)
Mustafa A.Mustafa A. Henri BergsonHenri Bergson genellenemez hocam, anlaşılmamak üzere yazanlar ukaladır. Beni herkes de okumasın canım! Derler. Bu yazar o türden 😅 Tıpkı Jacques LacanJacques Lacan gibi
PelinPelin 😅
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.