Yorum

Feyzullah isimli okurun asıl gönderisini gör
Şu beğeni olayının gerçekten cılkı çıktı yaa. Bu nedir arkadaş? Cidden bu 658 kişi bunu beğendi mi ya yoksa ben mi hayal görüyorum? Gerçi o 658 kişinin varlığından da şüpheliyim ama içinde takip ettiğim insanlar da var, gerçekten hayret verici bir durum!!! Şimdi diyeceksiniz herkes her şeyi beğenebilir. Beğenin kardeşim, muhteşem, nitelikli incelemeleri beğenmeye devam edin. Sitede çok aktif değilim arada girip böyle saçma sapan durumlara da denk gelince uyuz oluyorum. Hee görmeye de bilirim bunu, engellerim, sessize alır geçerim ama sorun bu değil. Şu güzelim kitabın sayfasına girip en başta bu "incelemeyi" görmek beni rahatsız ediyor açıkcası.
Takip et-sessize al. Şu sessize al özelliği kapatılmalı bence. 15-20 bin kişiyi takip edince geri etkileşim oluyor ister istemez.
Bunun pek çözüm olacağını düşünmüyorum ya başka bir şey bulunmalı. O kadar kişiyi takip etmedeki amaç zaten bu etkileşimi almak. Çok saçma abii yaa valla anlam veremiyorum.
Çözüm olmaz ama biraz azaltacağını umuyorum. 1k da sosyal medyanın kitle psikolojisine teslim olmuş durumda zaten. Ama takipçi ve hakkaniyetsiz beğeni kasmaktaki motivasyonu anlamış değilim.
Bir hesap daha var takip edip geri dönüş almayınca takipten çıkıyor. Sonra tekrar aynı döngü devam ediyor. Engelledim de kurtuldum sonunda. Bu yöntemle Beni Kör Kuyularda kitabına yapılan incelemelerde ilk sırada bu kişi de. Keşke çözüm bulunsa bir şekilde bu tür hesaplara.
Bu durumlarla pek uğraşılamıyor sanırım yoğunluk vs gibi durumlar olabilir. Ama bunlar da kaliteyi ciddi manada düşüren etkenler. Onu anladığım gün öldüğüm gündür zaten :)))
Burak
Burak
evet herkese aynı uygulamayı yapıyor o bahsettiğin kişi. Yorum yaptım alıntılara, incelemeye falan hemen yorumlara kapattı :) Engelleyip kurtuldun ancak kitabın sayfasına girdiğinde en başta onu görüyorsun. Böyle de saçma bir durum işte.
Selman Ç.
Selman Ç.
alttaki birkaç yoruma bakarsan bununla uğraştığımızı görmüş olursun :) İnceleme alıntı veya iletilerde , hakaret ve çalıntı dışında bütün yasaklara karşıyım , fakat bu boş yazıların da malesef böyle başlarda olması gerçekten üzücü. Yaklaşık 1 senedir üye yoğunluğundaki artışın da etkisiyle artık iyiyle kötü birbirine karıştı , eskiden akışa düşen kıymetli paylaşımları şimdi genellikle özel olarak araştırıp bulabiliyoruz , tabi o da şansımız varsa denk gelirsek.. Bir de bu vaziyet nedeniyle köşesine kabuğuna çekilenler var. Gerçi hayatta her şey mükemmel mi ki burada da öyle olsun ? Kitap sitesinde kitap - edebiyat muhabbeti de yok denecek kadar az artık , ne diyelim belki bir gün daha iyi olur..
Osman Y.
Osman Y.
sen de olmasan kim uğraşacak bunlarla :)) Ne diyeyim abi arada böyle sitem edip gidiyoruz işte... Bu dayı gibiyim :)) youtube.com/watch?v=XcLVjr-...
sosyal medya uygulamaları gibi kullanıyor kimileri
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.