Alpaslan Beyazıt Yüce

Alpaslan Beyazıt Yüce
Hedefim doğruluk, amacım ilim öğrenmek , yolumda Peygamberlerin (Hz. Adem'den ...Efendimiz (s.a.v.)'e kadar) , Peygamber Efendimizin Sahabeleri ve Ehli Beyti'nin yoludur. "Ilim Çin'de de olsa alınız. Kâinat'ın Efendisi (s.a.v.)
10/10
·96 syf.·
Beğendi
·
2022 28. kitabı
Sezai Karakoç
8.9/10 · 785 okunma
Reklam
PATLAYIŞIN ASIL KAYNAĞI II: DEVLET VE MİLLET OLMAYA DÖNÜŞ
Osmanlı devleti, yani Devletimiz, bir uygarlık devletiydi. Her noktasında, bu uygarlığın, doğru, güzel, iyi ideaları temel teşkil ediyordu. Bin yıllık gelenek halinde.
Sayfa 40 - DİRİLİŞ YAYINLARI·Kitabı okudu
"Eylemler" Karşısında Gerçek Diriliş Aksiyonu
Kısa zamanda ün yapmak, politikaya atılmak gibi amaçlardan çok, gerçekten büyük bir misyon sahibi bir medeniyet ve milletin çocukları olarak "hizmet aksiyonu" geleneğini diriltmelidirler gençler.
Sayfa 22 - DİRİLİŞ YAYINLARI·Kitabı okudu
ANARŞİZMLE SAVAŞ
Savaş zordur, fakat zorunludur. Hakikat esaslarına dayanmak şartıyla başarı muhakkaktır.
Sayfa 10 - DİRİLİŞ YAYINLARI·Kitabı okudu
ANARŞİZMLE SAVAŞ
Ne kadar şartlanmış olursa olsunlar, sürekli olarak, öğretmenlere, tarih, medeniyet, kültür ve ideolojiler konularında yayınlar gönderilmeli; iyi niyetli ve doğru tutumda olanları güçlendirmeye ve şartlanmış olanları da peşin hükümlerden arındırmaya çalışmalıdır.
Sayfa 10 - Diriliş Yayınları·Kitabı okudu
Reklam