O zavallı kafanızın öteki kardeşlerinizinkinden daha çok akla sahip olduğunu düşünmeye nasıl cesaret edebilirsiniz? Ve eğer Meclisler sizin bir sokak süpürücüsü olmanıza karar vermişlerse, insanlığa ve kardeşlerinize sokakları süpürmekten daha başka türlü hizmet etmeyi ne cüretle düşünebilirsiniz?”
Kardeşlik 9-3452 ileri atılarak “Herkesle beraber değil de yalnız olarak düşünmeye nasıl cesaret edebilirsiniz pis sokak süpürücüsü!” dediler.
Demokrasi 4-6998 ise “Ateşte yakılmaksınız!” diye bağırdılar. “Hayır...” dedi
İttifak 7-3304 ve “Vücutlarında hiçbir şey kalmayıncaya kadar kırbaçlanmalıdırlar!” diye ilave ettiler.
Kolektif 0-0009, “Hayır!” diyerek “Biz buna karar veremeyiz. Kardeşlerimiz, böyle bir suç bugüne kadar işlenmemiştir. Bu suçu muhakeme etmek de bize düşmez. Hatta küçük bir meclis bile bu suç hakkında karar alamaz. Bu mahkûmu dünya meclisinin eline verelim!” diye bağırdılar.