B.

B.
Maybe I am not built for love
Gülemedim ki hiç Hasta yatağının başucunda Haberi bu yüzden Yoktur annemin Sol yanağımdaki Gamzeden
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Hatırlar mısın o gece okyanusa atlamıştım Unutmuştum yüzmeyi bilmediğimi Bir şey ortada öylece duruyorsa Kaçınmak icap ederdi ondan öğrettin Senin de eskiden yollara bir çıkışın vardı Ben görmemiştim gerçi ama bilirim Sabah başımın arkasındaki ağrıyla adaştın Akşama en aynı kalmayan olsam da
İnsan ve Duygular
Biz insanları derece derece mecburiyet bağlarıyla bağlamışlar. Bu bağlar çözüldükçe savunmasız kalıyor, çaresizliğe düşüyoruz. Mecburiyetler kalkınca yalnızca şaşkına dönmüyoruz aynı zamanda bizi bir dönem mecburiyet altında tutmuş olan şartlara ve kimselere olan hıncımızı dışa vuruyoruz. Dolayısıyla mecburiyet bağları insan olarak birbirimize kötülük yapmamızın, birbirimize kötü davranmamızın da başlangıcı.
Yazmak da, okumak da birer sorumluluktur. Çünkü insan hayatı baştan sona ve başlı başına sorumluluktur. O halde yazıyor olmayı da bir sorumluluğu yerine getirmek diye anlamalıyız. Sorumluluk dediğimiz bir şeyi söylemek zorunluluğunun sorumluluğu olduğu kadar, o söylenenlerin neye mal olduğunu bilmenin de sorumluluğudur.