İsmail Duran

İsmail Duran
“Demir olsam dayanmazdım çürürdüm, toprak oldum dayandım” Yaşar Kemal Oğuz Atay Sabahattin Ali Stephen King Fyodor Dostoyevski

İsmail Duran

, bir kitap okudu
9/10
·264 syf.··
Beğendi
·
34 saatte okudu
·
2025 27. kitabı
Tevfik Fikret
7.7/10 · 419 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Verir zavallı ülke, verir nesi varsa; malını, Vücudunu, hayatını, umudunu, hayalini, Bütün esenliğini, gönlünün bütün sevincini. Hemen yutun, düşünmeyin haramını, helalini… Yiyin, efendiler yiyin; bu iç açıcı sofra sizin; Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!
Sayfa 203·Kitabı okudu
Soruyorsunuz defalarca; Uygarlığın ne gereği var? Sorarım: Bu alçakça yaşayışla İlkelliğin ne gereği var?
Sayfa 199·Kitabı okudu
Yazık!.. Hep yanılgı mı bu ulusun yazgısı?
Sayfa 191·Kitabı okudu
Hala yan tutma, kayırma, soy sop sayma, Hala “Bu senindir, bu benim!” üleşimi geçerli, Hala gerçekle yurtseverlik öfke altında… Hep dünkü bayat şarkı, saygısızca, sürekli, Ama son sözü, Sevgili ulus çok yaşa!
Sayfa 175·Kitabı okudu