Geçmişle kalmayın, geçmiş size bir şey getirmez ama gelecek size çok şey verecek. Geleceğinize odaklanın, gerisi sadece ikinci planda olsun. Değerinizi bilin ve yapamadığınız herhangi bir şey varsa moralinizi bozmayın ve tekrar deneyin. Geçmişte olmadığı için şimdi de olmayacak diye bir şey yok.
Titre ve kendine gel Henry! Bütün kitap kendini ne ağırdan sattın yahu! Sen de seviyorsun işte ne o öyle istemiyorum ayakları diye diye 2. Kitabı da bitirdim ve çoook güzeldi. Üçüncü ve son kitap için çok heyecanlıyım. İkinci kitabın konusuna değinecek olursak;
Kate’in verdiği cezadan nefret eden Calliope kaçış yolları aramaya başlar. Henry’i elde etmek, nefretini kusmak, kaos ve yıkım yaratmak için yüzyıllardır tutsak olan babası, Titan, Kronos’u uyandırır. Ve savaş başlar.
Ve böylece yunan mitolojisinde biraz daha ilerleyerek Titanlara da değindik. Çok beğendiğim bir seri oluyor.
Herkese merhaba.
Meğer ben yıllardır Hamlet konusunda cahilmişim. Aydınlandım. Aşk kitabı sandığım Hamlet’in aslında bambaşka bir kitap olduğunu öğrendim. Aşk değil de neydi derseniz, baştan sona intikam doluydu.
Hamlet’in babasının ölümü üzerine amcası tahta oturur ve Hamlet’in annesi ile evlenir. Zaten durumu tam sindirememiş Hamlet etrafta dolaşırken, askerlerin ölen babasının hayaletini gördüklerini söylemesi üzerine kendi gözleri ile görmek ister. Hayalet ile karşılaştığında, eceliyle ölmediğini şu an tahta oturan erkek kardeşi tarafından öldürüldüğünü söyler. Bundan sonrası Hamlet amcası ve annesine karşı nefret duygusu ile intikam planları kurmaya başlar. Ve olaylar buradan sonra başlar.
Okuduğum bu William Shakespeare kitabından çok memnun kaldım. Alışveriş listemde Romeo ve Juliet var. Şimdiden sabırsızlanıyorum.
HamletWilliam Shakespeare · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202358,4bin okunma